torsdag 1 oktober 2009

Godmorgon älskling

Älskling,

Nu har vi precis varit ute med hundarna och de har lekt vid vattnet där vi brukade gå tillsammans. Solen skingrade dimman så vackert och vi kände att du var där och lös som en sol för oss. Du fortsätter ditt underbara sätt och generositet där du är nu, du vakar över mig på natten så att jag får sova och kommer till mig i drömmarna. Det känns så skönt i all obeskrivlig saknad.

För en vecka sen satt vi och planerade resan ner till Åby där vi hade en sån fantastisk föreställning i lördags. Det var fullsatt och du var på topp! Du är bäst! Du sa att det var det var det bästa giget på länge, allt gick perfekt och som vanligt var det du som glänste mest! Även om du gjorde allt för att vi skulle glänsa så mycket vi kunde. Du var så lycklig, vi var så lyckliga och vi mådde så bra!

Nu ska vi försöka ta tag i de praktiska sakerna, det känns så tungt men jag vet att du ger mig kraft i allt och stöttar mig min älskling!

Puss kram love vi hörs snart igen


Tack till alla som har kommenterat, det värmer mitt hjärta så oerhört! Jag önskar att Uffe ser alla era fina ord eller jag vet att han gör det och är glad att ni ger mig styrka. Kramar från oss till er alla!

44 kommentarer:

 1. Hoppas du kommer på fötter snart igen , blir sorgligt bara man tänker på sånt här.. Jag hoppas ni 2 kommer ses igen på ett annat ställe och hoppas han har det bra därborta han är nu !
  mvh eskil

  SvaraRadera
 2. :´( Åh, stor kram! Beklagar sorgen...

  //anna

  SvaraRadera
 3. Det är så hemskt! Änglarna har det i alla fall roligare nu..
  Men jag är säker på att solen som sken på dig imorse var uffe som sa hej! För här finns det definitivt ingen sol idag så han har flyttat den till dig!
  styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
 4. Beklagar djupt det inträffade och som föregående skriver blir man sorgsen bara man tänker på det o då kan man ju ana ett uns hur det är o känns för dig o övriga familjen.Fin ide' med denna blogg..den skall jag följa ..må så gott du kan framöver!

  SvaraRadera
 5. Visst är Ulf med dig, så du det du känner är riktigt, en gränslös och villkorslös kärlek! Lita på det som kommer till dig. Det kan vara i form av en välbekant doft, en känsla, en smekning eller något annat som bevisar att han finns med dig. Han kommer även att besöka dig i dina drömmar. Allt för att trösta sitt livs kärlek! Även om sorgen är smärtsam så tänk att han har fått frid, är lycklig och vill dig väl! Så var inte rädd för alla tecken du kan få i form av olika slag. Tröstkramar

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte riktigt varför men jag blev så oerhört tagen av det som drabbat er. Kanske för att jag själv förlorade min mamma helt oförberett i en bilolycka. Sorgen och alla minnen bubblar upp och man blir påmind om hur skört livet är. Uffe verkade vara en så genomsnäll och kärleksfull man med ett stort hjärta! Låt sorgen ta sin tid, den kommer inte att gå över, men du kommer lära dig att leva med den. Uffe kommer alltid att vara med dig, i ditt hjärta!// Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Beklagar sorgen!!
  Minns Uffe från söndagsöppet med hans glada och härliga skratt. Nu på senare år när jag såg han på teve och tidningar så blev jag alltid lika glad, hans härliga skratt kunde verkligen smitta av sig. Änglarna har nu inte en tråkig stund!! Men jag undrar bara Varför?, han var ju alldeles för ung!!
  Styrkekramar Åsa

  SvaraRadera
 8. Värme och kärlek till Dig i det som är just nu... Så sorgligt.... Många med mig kommer att känna saknad efter fina och roliga Uffe... Hela han var en varm solstråle...
  KRAM Mo

  SvaraRadera
 9. Hej Lillemor!
  Jag vill beklaga det som har hänt med en av sveriges trevligaste,gladaste, roligaste och ömma kille.
  Uffe var en fantastisk person som jag gillade i Söndags Öppet och utan honom så var det inget...
  Jag själv blev så himla arg när alla skriverier om hans bantning som florerade i pressarna. Det han gjorde var en enorm prestation som få klarar av.
  Han hade så mycket kärlek till svenska folket denne man så jag beundrar honom att han inte blev arg eller sa ifrån.

  Jag kommer att följa bloggen som du gjort Lillemor och du får självklart skriva tillbaka.
  Som sagt "ta en dag i taget" så kommer du att fixa detta, men minnena må vara orörda...

  Kram

  SvaraRadera
 10. Vill beklagaa din förlust för dig är den mycket större, än för alla oss som älskade honom som artist. Men du får vara glad att du gav honom ett så lyckligt liv den tid ni fick vara tillsammans. Vet att förlusten inte är mindre men kanske mer uthärdlig. Sorgen försvinner inte men den bir lite mindra med tiden även om man inte tror det. Sedan har du alla lyckliga stunder att tänka tillbaka på. Lev väl. mvh aq.h

  SvaraRadera
 11. Han var bäst!!
  Kommer mest ihåg honom från söndagsöppet!
  Det brukade mamma,pappa o jag titta på...Mamma o pappa missade inget med Ulf!!

  Kram på dig, jag känner med dig och beklagar din sorg!

  SvaraRadera
 12. Mitt hjärta och själ är med dig!
  Ta vara tjejen!

  Vargen

  SvaraRadera
 13. Hej Lillemor! Vill beklaga sorgen..tycker det är så hemskt det som hänt dig! Det har verkligen fått mig att inse att livet kan förändras på ett ögonblick..ofta tar man allt för givet och tror att allt varar för evigt. Det gör det ju inte, men att förlora sin kärlek så hastigt kan jag inte ens föreställa mig!!
  Ta hand om dig!
  Massa kramar till dig! //Malin

  SvaraRadera
 14. Hej tjejen.
  För många år sen gick jag klassen under Uffe på Bergtorpsskolan i Täby (Viggbyholm). Han utmärkte sig inte så mycket på den tiden. Men idag gör han det. Det är förfärligt att han inte finns mer. Och jag kan nog inte riktigt sätta mig in i din förtvivlan. Han hade sån otur med kärleken, men i dig hittade han den. Det är fruktansvärt att livet slutar när man precis hittat sig själv, hittat kärleken, mår bra och livet leker. Det är hemskt.

  Hoppas du så småningom klarar att resa dig igen. Sorgen kommer du aldrig över, men du lär dig leva med den så småningom.

  Kram

  SvaraRadera
 15. Hej Lillemor!
  Beklagar sorgen. Mina tankar finns hos dig och de närmaste.
  Ulf var en härlig kille med mycket värme och humor i sig. Söndagsöppet kollade jag på när Ulf var programledare där. Kommer och sakna honom och hans glittrande ögon och härliga skratt. Nu får ulf träffa sin idol Thor modéen och underhålla för alla andra storheter och bekanta däruppe. RIP Ulf!
  mvh. Mikael A.

  SvaraRadera
 16. Skickar dig en stor KRAM o vet vad du går igenom på ett sätt. Jag blev själv med 2 barn för 8 år sedan på ungefär samma sätt. Livet är hårt o orättvist.
  Man kan bara föröka ta vardagen o till slut hitta det positiva i allt.Göra det du känner o orkar o inte det du tror andra vill du ska göra..Tyvärr tänker man mycket på hur andra tror man ska göra.
  Men men livet går ju vidare ,även om man ej vill tro det....o jag vet att det är inget du vill höra just nu.
  Men ta hand om dig o må så gott du kan.....gråt o sörj.Men "himmelen o alla änglar" ler o får kul nu.En dag ses ni igen.

  SvaraRadera
 17. Jag blev så ledsen när jag fick höra att Uffe avlidit. Jag har aldrig träffat honom, men såg en föreställning med honom och Gösta Kranz.
  Det som också gör migså ledsen är att han aldrig tycks före han träffade dig Lillemor fått känna sig verkligen älskad.
  Och även då var han livrädd för att förlora kärleken.
  Detta är så typiskt för oss som är eller har varit feta, vi "vet" at vi inte duger, inte har rättatt känna oss älskade.
  Jag är så glad för att Uffe fick känna att han var älskad som han var. Att han dög som han var.

  SvaraRadera
 18. Skulle bara vilja berätta för dig så du förstår att Uffe finns hos dig hela tiden - inte bara i hjärtat utan runt omkring dig:

  Jag förlorade min mor 2006 i cancer. Det gick fort. Mycket fort. Jag har saknat henne varje dag sen dess. Men - hon finns hos mig. Hon kommer och hälsa på ibland. Hunden reagerar - katterna reagerar. En kväll när jag höll på att somna kände jag en varm kind mot min. Jag vaknade omgående, och hunden började skälla. Nån fysisk person fanns inte, men jag kunde en liten stund känna trycket mot min kind.

  I förra veckan när jag låg på min vänstra sida i sängen kände jag en varm kraftig puff i ryggen. Vovven låg i rummet bredvid och katterna var nån annanstans. Det kunde bara vara mamma. Jag har fått bekräftat att mamma mer eller mindre flyttat hem till oss. Min dotter pratar med henne ibland och då svajar lampan.

  Prata med Uffe - visa att du vet att han finns där. Du kommer få svar om du är lyhörd och tror på detta och är öppen.

  Varma kramar

  SvaraRadera
 19. Hej Lillemor!

  Beklagar förlusten av din älskade.

  Uffe är en person som jag alltid kommer att minnas med ett leende på läpparna. Så fort jag såg honom på TV så blev jag så glad. Jag längtade alltid till Söndagsöppet.

  Att skriva de vackra ord du gör och berättar om din sorg gör det lättare att bearbeta. Jag gjorde det när min morfar gick bort och det hjälpte mig enormt.

  Eran kärlek verkar vara så vacker och så stark. Någon sa till mig en gång att de som är goda och snälla tas ifrån oss för tidigt. Och Uffe togs i från dig alltför tidigt.

  Han kommer alltid att finnas vid din sida, även om han inte syns.

  Styrkekramar Jill

  SvaraRadera
 20. jag är så ledsen för din skull.Men snart kommer det en tid då du kan glädjas åt era minnen.
  Tänker på dig.
  Helena

  SvaraRadera
 21. Jag beklager sorgen så mycket!!!!!!!!
  Måste vara oerhört tufft att ha förlorat en sådan glad person!!

  SvaraRadera
 22. Hej!
  Jag vill bara säga att jag beklagar sorgen. Sverige har förlorat en av de stora som de någonsin haft i tv. Men jag vet också att du kommer få träffa honom igen. Han väntar på dig =)

  SvaraRadera
 23. Kära Lillemor !

  Jag och min familj vill sända dig en tanke i din svåra stund. Det var alldeles, alldeles för tidigt för din kära Uffe att gå bort :((

  Vi och många med oss tänker på dig i din sorg .. Kram Kina m familj

  SvaraRadera
 24. En stor profil har lämnat oss. Jag tänker på dig och jag kommer alltid att ha Uffe i mitt hjärta. Har växt upp med honom, är 23 år nu, och en person som honom, även om jag inte känner honom i verkligheten, är ingen som bara försvinner. Han är evig och om så är han evig i himlen.

  SvaraRadera
 25. Vill oxå beklaga sorgen. Uffe var en glad och skön härlig person i TV. Jag tror att han var minst lika underbar i verkligheten med. Var med stor sorg jag läste om detta tragiska. Men jag säger som många andra att di träffar honom igen han väntar på dig i nangialia. =). Kram på er.

  SvaraRadera
 26. Beklagar sorgen.

  Kände inte Ulf, men han verkade vara en sådan fantastiskt fin människa.

  Styrkekram

  SvaraRadera
 27. Jag själv är livrädd att min älskade inte ska hinna få en lever i tid! I januare fick han sin första leverkoma som följdes av tre komor till! Att se hur han som tidigare var pigg blir tröttare och tröttare! Rädslan för att hans blodåder i kroppen som han har ett bråck på ska brista, all den här skräcken gör mej svag!
  Jag vet inte hur jag skulle kunna klara mej utan min sambo, vi har känt varandra i 8 år och han har alltid varit min själsfrände, kanske därför jag förstår hur du känner dej just nu, din maktlöshet och förtvivlan!
  Jättekram till dej från mej

  SvaraRadera
 28. Hej!

  Jag kan bara tänka mig hur tufft du har det! Men vet du.. Jag är säker på att han är med dig och finns hos dig varje sekund, i varje andetag! Jag pratar med de jag förlorat väldigt ofta och känner att jag får styrka och lugn av det. Ni verkar ha haft en underbar kärlek och den försvinner aldrig utan lever vidare tills ni möts igen!

  Kram!

  SvaraRadera
 29. Så bedrövad jag blev när jag hörde vad som hänt. Han var en av de bästa komiker vi hade. Dessutom visade han en sida där han tänkte positivt och var varsam mot sina intervjuoffer. Hans sneda leende glömmer man inte i första taget. Dessutom blev man så glad när han träffade dig och vi förstod att han var så lycklig.Det var han värd efter allt han gått igenom. Känn dig utvald, han hade säker en massa beundrare, men han valde Dig. Du kommer att märka av honom på det ena eller andra sättet bara du är uppmärksam. Ni kommer att ses på andra sidan, var så säker.

  SvaraRadera
 30. Jag kan bara inte föreställa mig hur svårt och tomt det kan vara för dig och din familj just nu. Jag kan därför inte säga nåt jag tror hjälper men jag hoppas verkligen och tror att du är stark och tänker på alla glada stunder med Uffe. Jag har ju bara sett honom i tv och faktiskt en gång i verkligheten. På premiären av "Sweet charity". Jag blev så glad av att se honom, han var en underbar person. Han har givit smilgroparna ett ansikte.

  Kraaam på dig

  SvaraRadera
 31. Lillemor,
  min fingrar lyder inte. Vet inte vad de ska skriva. Inga ord kan beskriva den sorg jag känner. Jag vill bara att ni kommer hit till oss och till era pojkar. Vi väntar på er. Vi ses imorgon!!! Kramar från Anneli

  SvaraRadera
 32. Beklagar sorgen.
  Ni verkar ha haft ett underbart förhållande!
  Ni ses igen i nästa liv!
  Tröst Kram från J.

  SvaraRadera
 33. Hejsan kära du!! dela för att hela är ett fint begrepp! Hoppas du vet att jag / Vi finns närsomhelst.. Du med ditt stora hjärta gör en sån vacker sak som att prata med Uffe här i nuet och delar med dig av dina ord-känslor-tankar.. du var rädd om varandra där du/ ni är..
  krmar
  Lill Thomas

  SvaraRadera
 34. Hej Lillemor
  har inte ditt nummer så jag skriver en hälsning här.känner att jag måste få säga att jag tänker på dig, tror knappt det är sant. Hoppas du har människor omkring dig som hjälper dig i denna tuffa stund.Livet är inte rättvist.Vet att du inte kommer att komma till mig på ett tag men behöver du hjälp med en slinga eller lugg ring..... JÄTTE STOR KRAM mia

  SvaraRadera
 35. Älskade vän jag läst din blogg och det är en styrka och kraft i det som kommer att hjälpa dej genom din sorg och saknad.Stor varm kram till dej. Du är i mina böner.

  SvaraRadera
 36. It is so sad when you lost part of you that make you work so good and normal. I never knew him since i came to sweden for 3 years now. But the words of you the date he died always makes me cry because of the window words and the sms. This was a very sad day for you and still is. But God will always bless him the heaven and HIM God will always keep you going as HE is the only One Who answers to our questions. Take heart and hope everything will be ok with. Shorty Gävle Sweden.

  SvaraRadera
 37. Jag beklagar verkligen.
  Jag träffade Uffe en gång då jag jobbade på en restaurang vid E 4an. Det var på den tiden då han fortfarande var rund...Han käkade mat och på vägen ut köpte han en macka.

  "Det är till hunden", sa han och blinkade.

  Jag är rätt säker på att han klämde i sig den själv =)

  Du dfår leva på alla fina minnen nu.

  SvaraRadera
 38. Hur skulle det bli min kära
  om sorgen en dag kom nära.
  om livet gav
  dig tunga krav
  och ledsna ting att bära?

  Nå inte behöver du svara,
  jag satt här o tänkte bara.

  Fina rader av Nils Ferlin,Tröstekramar till er Alla

  SvaraRadera
 39. Idag är det en vacker dag i Åby. Sitter och tittar ut genom fönstret och minns den fina helg vi fick. Ibland kommer ett leende när man tänker på något roligt Uffe sa eller gjorde. Har bakat rosa cup cakes. Lite av kärlekens färg. Kram

  SvaraRadera
 40. TILL LILLEMOR:

  ATT SKRIVA ÄR ETT BRA SÄTT ATT BEARBETA SINA TANKAR! SAMTIDIGT BLIR MAN MER LYHÖRD OCH NÄRVARANDE I NUET OCH LIVET!

  JAG ÄR SÄKER SER DIG OCH ÄR MED DIG, ALLTID!

  KRAM FRÅN

  "KW"

  SvaraRadera
 41. Beklagar sorgen kan inte föreställa mig hur det känns då jag inte upplevt det själv men du ska veta att du finns i mina tankar och jag hoppas att med tiden ska det kännas bättre och att du har mycket fina minne av Ulf. Ta hand om dig och en stor kram till dig.

  SvaraRadera
 42. Hej Lillemor.Skickar dig denna vackra dikt.

  En natt hade en man en dröm.Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud.
  På himlen trädde plötsligt händelser från hans
  liv fram.Han märkte att vid varje period
  i livet fanns spår i sanden av två par fötter;
  Det ena spåret var hans
  det andra var Guds

  När den sista delen av hans liv framträdde
  såg han tillbaka på fotspåren i sanden.Då såg han att många gånger under sin levnads vandring
  fanns det bara ett par fotspår.
  Han märkte också att detta inträffade under
  hans mest ensamma och
  svåra perioder av sitt liv.

  Han frågade Gud om detta,"Herre,du sa att
  du aldrig skulle överge mig utan gå vid min
  sida hela vägen.Men under de allra svåraste
  tiderna i mitt liv har det funnits bara ett
  par fotspår.Jag kan inte förstå,
  att du lämnade mig
  när jag behövde dig bäst."

  Herren svarade;Jag skulle aldrig lämna dig
  under tider av prövningar och lidande.
  När du såg bara ett par fotspår-
  då bar jag dig

  Kram från en "ängla mamma"

  SvaraRadera
 43. Hej!

  Att du sörjer din Ulf så mycket nu tyder på att du har älskat någon och har varit älskad. Den som aldrig haft någon behöver heller aldrig sörja! Detta kanske trots allt är värt priset för att faktiskt ha haft någon.När jag läst att Uffe gått bort blev jag ockå ledsen han gav ett intryck av äkta godhet!

  SvaraRadera
 44. Hej!

  Beklagar verkligen din fruktansvärda sorg. har följt Uffe i media i flera år för han har kämpat så med sina problem. När han berätta att han hittat sitt livskärlek blev man bara så varm, för det strålade om hur lycklig han var. Att man sen ska ryckas bort alldeles för tidigt, onödigt.......
  Det finns inte så många ord att säga Lillemor som tröstar, man är ju så förtvivlad. Men du ska veta att det är många som tänker på dig.
  När du orkar så kan jag rekommendera en sida till dig: www vimil.se (Vi som mist någon mitt i livet).
  Stor varm kram Lillemor.

  SvaraRadera