fredag 2 oktober 2009

Jobbig dag

Älskling,

Idag känns allt så jobbigt. Jag vet att du vill att jag ska vara glad men det är så svårt utan dig... Minns du vildhallonen som vi plockade och du mumsade på landet, det är klart du minns förresten du minns ju allt. Vi hade en underbar dag på landet, du och jag, Russian, Shady och Angelica och vi var så lyckliga att vi hade varann! Du betyder så mycket för oss, det kommer du alltid att göra, jag älskar dig så mycket!

Imorse låg frosten på bilarna när vi gick ut med hundarna, jag ritade ett hjärta till dig på en bil, det var kyligt och vackert med frosten som glänste i solen och jag kände din närvaro och värme hos mig. Shady saknar sin husse så mycket, hon letar efter dig överallt och väntar på att du ska komma hem så hon kan ligga på ditt bröst och sova som både hon och du älskade... Nu ska vi försöka komma iväg till våra vänner, du är med oss hela tiden, det är det enda som ger mig tröst i all obeskrivlig förtvivlad och saknad efter dig min älskling.

Puss och kram love

12 kommentarer:

 1. Förstår att det är tufft. Sorgen är så mörk. Du har många vackra minnen av Uffe och det är nog dom som kommer få hålla dig på fötter.

  Tänker på dig
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bara en varm kram <3 mitt i sorgen.

  Marie Lundqvist

  SvaraRadera
 3. Stackars Shady som inte förstår. Hundar kan sörja lika mycket som vi människor. Jag vet - har också hund. Stackars Shady.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt det som hänt.
  Sänder dig en kram.

  SvaraRadera
 5. En stor varm kram till dig. Uffe skulle ha varit jätteglad av att läsa din blogg, du är också fantastisk. Kram Kram säger Ingegerd

  SvaraRadera
 6. Fin blogg!
  Blir ledsen när jag läser.
  Sköt om er!

  SvaraRadera
 7. Hej, jag läser din blogg varje dag. Beklagar allting som hänt.... :/

  Lucia & jim

  SvaraRadera
 8. Hej.Läser din blogg dagligen.Beklagar det som hänt.
  Varmaste hälsningar och jag tänker på dig.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Känner för Dig,,
  Roger 64 nykter sedan 24 år

  SvaraRadera
 10. Beklagar sorgen, har börjat läsa din blogg, Uffe var en underbar människa, man blev alltid glad av att se han på TV, hans leende och skratt smittade av sig. Han är saknad....skickar en kram till dig.
  Mvh.Marie

  SvaraRadera
 11. beklagar sorgen. tänker på dig. vet att han är hos dig. vet hur det känns. missade en bror nu. han är hos oss hela tiden. kram

  SvaraRadera
 12. Blir så ledsen när jag läser din blogg, men ändå glad - för jag vet att uffe läser den och älskar den. Jag sänder dig en jätte stor kram! du verkar vara väldigt stark, du klarar detta, men visst är det tungt - oehört =(

  SvaraRadera