fredag 23 oktober 2009

Härliga duMin fina älskling,

Jag längtar efter dig så oerhört! Jag finner inga ord... Orden är slut, det finns inga ord som kan beskriva en sån saknad som jag känner efter dig... Du hade alltid ord för allt, du var verkligen ordens mästare! Du målade upp allt så fantastiskt, beskrev din kärlek och lycka ♥ Tack för att du delade med dig så generöst med dina tankar och känslor, du är underbar!

Bilden är från i sommras när vi spelade revy i Vadstena, du sprudlade som alltid och spexade och skojade när vi tog bilder. Den lyckan du spred är bortom alla ord, den måste upplevas och alla runt om dig fick del av din kärlek. Inte bara jag, du gav så generöst av dig själv att alla kände sig uppskattade och älskade. Du är bäst min älskling!

Jag har jobbat några dagar nu och försöker se något ljus men det är så svårt utan dig, längtar efter att träffa dig på något sätt, någon stans... Puss kram love!

Tack till er som läser min blogg, några har undrat varför jag inte publicerat deras inlägg men det är så att jag råkade radera massor av inlägg innan jag publicerade dem. Det var inte meningen! Ni som skickat dikter och låtförslag, maila gärna igen... Ni som undrat över orsaken till att inte Uffe finns här längre, jag kommer att få veta det idag eller på måndag då skriver jag om det. Tack för att ni stöttar mig.

10 kommentarer:

 1. Så bra att du har klarat av att jobba några dagar.Det är bra att komma ut och tänka på något annat om så några minuter i taget.Kram U

  SvaraRadera
 2. ...Sänder dig kraft och kärlek... Kraft för att du ska orka gå vidare... Kärlek för att ditt sorgsna hjärta ska läka... En dag i taget.. Ett steg i sänder... Ljusglimtar kommer åter...
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Lillemor
  Vi tänker på Er båda. Tack för ljusa minnen
  Kram / Björn o Eva

  SvaraRadera
 4. En stor KRAM till dig!
  /Petra

  SvaraRadera
 5. Va bra att du orkat jobba. Tror du behöver komma tillbaka till vardagen, om än för några timmar vila i något annat än sorgen. Sköt om dig tjejen.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Tuffa Victor och hans matte24 oktober 2009 15:07

  Vem älskar dig när jag farit till landet långt bort och ej längre finns kvar
  Vem ger dig mod när du tvivlar och ej längre känner den kraft som du har

  Ge din själ stilla ro, vandra vill om du tror
  Att du vet var din inre längtan bor

  Ditt hjärta blommar, känn doften av liv
  DU ÄR STÖRRE ÄN DU NÅGONSIN TROR

  Vem tröstar dig då ditt inre är fyllt av en sorg som du ej kan rå på
  Vem lyssnar till dig då bruset från livet
  är högre än du vill förstå

  Ditt hjärta blommar, känn doften av liv
  DU ÄR STÖRRE ÄN DU NÅGONSIN TROR

  Text Per Andreasson Musik Åsa Jinder

  Den här sjunger Christer Sjögren på sin andliga cd nr 2 och jag är inte religiös utan närmast en sökare men tycker denna texten passar så bra in på hur du har det just nu och jag har markerat med stora bokstäver det viktigaste av allt: du är starkare än du tror!!
  Den som tröstar dig nu är f ö Uffes älskade hund, bättre tröst kan man bara inte få!!!

  SvaraRadera
 7. Tuffa Victors matte Görel24 oktober 2009 15:13

  Jag reagerade oerhört kraftigt på en sak prästen i studion sade då du var hos Aschberg vars inslag jag tack vare en ny data nu Äntligen kunnat se: att väldigt många enl honom skulle ta illa vid sig (!) av att ligga på en kyrkogård där djur till ägarna också ligger!!! Jag vet inte om du lade märke till det......men jag blev väldigt upprörd och inte minst frågande!!! Finns det verkligen NÅGON som skulle reagera så och vem skulle informera de anhöriga om att i graven bredvid ligger t ex Uffe med sina hundar, det kan jag rakt inte förstå??? Älskar man inte djur, som f ö HELT SÄKERT har en själ, så älskar man inte människor heller och då är allt hopp ute för den personen i så fall, håller du inte med?!? Dessutom sade han att det var väldigt ovanligt (!) att folk har sina kremerade husdjur i urnor i sitt hem när t o m Aschberg (!) direkt därpå berättade att han minsann har en kremerad "jycke" i sitt hem. Detta bevisar bara hur verklighetsfrämmande alldeles för många präster tyvärr är och det är fruktansvärt tycker jag. Har du fått veta något mera om hur du ska få göra? En avlidens sista önskan SKA bara respekteras och det är inte NÅGON som blir lidande av att Uffe får ta med sig sina fyrfota vänner till Himmelen!!!

  SvaraRadera
 8. Det var en gång en man som skulle få leva ett långt å lyckligt liv här på jorden. Ibland händer saker som ingen räknar med å plötsligt så fanns han bara inte mer.
  Alla på jorden de grät sina tårar tills vi nästan inte hade några kvar. Han tittar på er å undrar varför ni gråter men har samtidigt en förståelse för er. Ni får honom att känna sig speciell, mer speciell än han viste att han var/är.
  Nu när han är där uppe i himlen å tittar på er så känner ni det. Ni känner det i själen. Varje gång du tittar upp mot himlen så är det han som får dej att göra det.

  En dag skulle denna man gå till himlens kyrka för att hedra oss på jorden, men ingen fick följa med om ljuset i dess hand inte brann. Alla andra själars ljus brann å nu väntade de på honom. Hans ljus kunde inte tändas, vet du varför?
  Era/Våra tårar släcker hans ljus.
  En dag kommer han få tända ljuset i sin hand...
  Jag träffade Uffe en gång när han bodde i Norra Ängby. Ja var påskgäring den gången å jag visste inte att det var hans gröna hus. Har alltid tyckt att Uffe verkade vara en hel härlig människa och speciellt efter Let´s dance då man fick träffa en piggare å framför allt en gladare Uffe.
  Jag önskar dej all lycka till er båda, för han ser dej å är med dej å du lever genom honom å därför säger jag lycka. Du hade tur som fick ha honom den tid du fick iaf.

  Många kramar // Helena S.

  SvaraRadera
 9. Lillemor,
  tänker mycket på dej och din fina dotter. Har precis kommit hem från en promenad. Himlen var öppen och det regnade hela tiden. Kanske var det tårar av skratt. Uffe har säkert berättat något roligt där uppe. Han var ju sån. Han trivdes när folk hade roligt. Vi på jordelivet fick inte ha Uffe hos oss så länge, men alla änglar har fått det roligare. Det är jag säker på. T. och resten av familjen hälsar. Vi hörs. Puss och kram på er. //Er "familj" i ÅBY

  SvaraRadera
 10. Tänker på dej i din sorg!!Så väldigt fint du beskriver allting,du är väldigt duktig på att skriva och förmedla känslor i det du skriver!!Uffe e stolt över att ha dej!!Varma kramar

  SvaraRadera