lördag 31 oktober 2009

Älskling

Min fina Uffe♥

Min kärlek till dig är så stor! Du har gett mig så mycket glädje och trots att sorgen är fruktansvärd ska jag försöka leva i kärlek som du alltid gjorde. Du gav så mycket till andra och mötte människor med kärlek och värme även om du blev orättvist behandlad. Lilla älskade Uffe du är en sån underbar själ, sån vacker människa... Jag är så lycklig för den tiden vi fick tillsammans, utan dig hade jag inte varit vad jag är idag, du har lyft mig!

Jag har pratat med din läkare och fått veta vad som tog dig ifrån mig, det är så svårt att skriva om... Men nu vet jag att jag inte hade kunnat rädda dig även om jag varit hemma den där måndagen. Älskling, jag hade gjort vad som helst för att ge dig livet tillbaka men det går inte! Din kroppspulsåder, den som lett livet genom din kropp i 53 år den brast plötsligt... På en sekund var livet över, jag förstår inte... Någon sa att det var som att dra ut kontakten... Du var ju så full av liv ♥ mer än många andra. Du sprudlade av kärlek och glädje! Hur kan det bara ta slut... NU mådde du ju så bra, du var frisk och stark! Vi hade framtiden och kärleken, du och jag min älskling... Jag saknar dig så!

Bilden är från när A♥ var i Vadstena och hämtade saker från vårt hus där, det var mörkt och dystert och hon gick på stranden och grät... Då kom en strimma ljus från himmlen, du gav henne tröst... Tänk alla underbara kvällar vi har suttit på vår strand och pratat om livet och kärleken, du är så fin och kärleksfull.

Jag älskar dig, puss och kram love!

17 kommentarer:

 1. Jag gråter inombords när jag läser dina ord. Otroligt ledsamt... Skönt ändå att få veta vad som egentligen hände. Han hann säkert inte känna nåt. Jag brukar säga att dom "HAN där uppe" tycker om, dom dör tidigt så han kan ha dom hos sig....
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tuffa Victors matte31 oktober 2009 09:51

  Varmt och hjärtinnerligt TACK! kära du för att du orkade och ville delge oss som verkligen bryr oss doktorns besked ang din Uffes bortgång som är alldeles för tidig och så ofattbart grym! STOR KRAM! vill jag ge dig för det! En liten, liten, liten men dock tröst; han kan inte ha haft ont i alla fall och slapp lida och du VET att du var det sista han tänkte på!!! Mina tankar är med dig. Ge Shady en stor kram från mig och Victor är du snäll!

  SvaraRadera
 3. Renées Gud är en bra konstig Gud i så fall.....han får väl ändå tillräckligt med tid att ha Uffe hos sig i Evigheten sedan???

  SvaraRadera
 4. Du skriver så fint, direkt ur hjärtat.
  Min papppa dog av samma sak bara 45år.
  Det är så tragiskt när unga människor går bort så där hastigt utan förvarning. Det är tragiskt och orättivst när unga människor dör av sjukdom också, men när det sker så där hastigt och alla är oförberedda det går inte att beskriva.
  Alla hamnar i chock och det tar så lång tid att återhämta sig.

  Mina tankar finns hos dig.

  Kram
  H

  SvaraRadera
 5. Hej Lillemor!

  Du kanske vet vem min farfar är, Uno! Han kände Uffe.. Dom brukade jobba tillsammans. Jag tycker du är öerhört stark som skriver om sorgen. Ha det superbra. Kram på dig..

  SvaraRadera
 6. Hej...Jag känner så med dig just nu och förstår ungefär vad du går igenom. Min pappa avled på samma sätt som Uffe, stora kroppspulsådern brast. Vi hade ingen föraning om att något var fel så chocken var stor. Nu är det snart fyra år sen och sorgen är inte lika tung längre. De ljusa minnena lever kvar och även om det inte går en dag utan att jag tänker på pappa så är det oftare med glädje än sorg numera.

  Du kommer att komma genom detta och gå vidare, låt det bara ta den tid som krävs...

  Många kramar,

  Cecilia, Bosses dotter

  SvaraRadera
 7. Vill sända dig de allra varmaste kramarna, vi är många som förstår att du har det jobbigt. Men även om det inte känns så just nu, så kommer det att komma en tid då livet känns lite lättare och ljusare. Sköt om dig och hundarna så gott du kan!

  SvaraRadera
 8. Förstår din sorg, samma sak hände mig förra julen, då avled min far av brusten kroppspulsåder.
  Smärtan av den plötsliga bortgången går inte att föreställa sig om man ej varit med om den. Det blir bättre, men låt saker få ta sin tid.

  Lotta

  SvaraRadera
 9. kära du !!

  Du skriver så fint och gripande. Man kan se eran fina kärlek som ni delade.Nu kanske du tycker att jag skriver olämpligt, men jag VET att dom på andra sidan hör oss så prata du med Uffe för han hör dig
  Många tröstkramar från mig

  SvaraRadera
 10. Hej Lillemor!

  Jag, och vi i Eskilstunarevyn hoppas att du skriver här på bloggen när begravningen är, så att vi kan skicka en blomma.

  Uffe var en kul kille, och en varm person. Jag beklagar djupt.

  mvh Andreas Zetterberg, vd Eskilstunarevyn AB

  SvaraRadera
 11. Jag forstar dina kanslor. Min farmor som var som en andra mor for mig dog nagra manader sen och sen dess har allt varit sa tungt. Jag har ringt hennes nummer (aven om jag vet att hon inte ar dar), luktat pa hennes saker och forsokt komma ihag varenda minne jag har...Det som hant dig ar orattvist, nar en manniska antligen hittar sin andra del, sa tas den ifran en och jag kan bara be for dig att du hottar kraften att ta dig igen varje dag...forst nu efter 6 manader har jag bprjat se positivt pa saker for jag vet att det var det min kara farmor velat mest av allt...Det kanns fortfarande tungt men samtidigt takner jag pa alla fina stunder och hur mycket vi alskade varandra och da kanns det battre, som om hon visste att hon var alskad. Uffe alskade dig och var lycklig lycklig lycklig, det kan man se pa bilderna!Istallet for att tanka varfor, tank hur underbart att du kannt en san otrolig manniska som han!!Taker pa dig och skickar dig styrka ...Palma de Mallorca

  SvaraRadera
 12. Mina tankar finns hos dig, min man avled av samma orsak för fyra månader sedan. Låt sorgen ta den tid den tar du kommer att må bättre. Skönt att du har nära och kära omkring dig så du slipper vara ensam. Ta hand om dig och låt tiden hjälpa dig för det gör den men det går långsamt.Kram

  SvaraRadera
 13. Här kommer något jag finner tröst i när sorgen blir för tung:

  Nu är jag här I himlen och tittar ner på er,
  Jag vet och jag känner, hur ni saknar mig.
  Jag känner av er stora smärta,
  Som ni för alltid har I era hjärtan.

  Ett lån till er jag bara var,
  Och jag kunde inte så länge stanna kvar.
  För jag blev en ”sjuk” själ,
  Och detta kände ni familjen, så väl.

  Älskade familj, när ni känner en kärleksfull vind, är det jag som smeker era tårfyllda kinder.
  När ni känner saknad och sorg I era bröst,
  finns jag bredvid er, och ger er tröst.

  När jag står vid er sida ibland,
  känner jag vårt starka kärleksband.
  Då längtar jag också efter er,
  Precis så starkt som ni längtar efter mig.

  Men varje gång ni stilla viskar mitt namn,
  känn hur jag kärleksfullt tar er I min famn.
  Känn hur jag ger er av all min styrka,
  Och vet att ni är den familj jag alltid ska dyrka.

  Älskade familj, jag ber er, lev era liv fullt UT,
  Tills den dagen då era liv tar slut.
  För då min älskade familj,
  Ska vi åter mötas igen.

  SvaraRadera
 14. Hej !

  Jag vet precis vad du går igenom , jag och vår åttaåriga dotter hittade min älskade livskamrat och hennes pappa död på golvet i vardagsrummet den 23 maj i år , bara 56 år gammal . Har läst din blogg och gråtit ,känner igen mig så väl .
  Du skriver så fina ord .

  Kram Maria

  SvaraRadera
 15. han är inte borta, han har bara gått ett stycke i förväg.

  Stora kramar till dig, ni ses igen, vad alla andra än säger, för självklart gör ni det! Otroligt modigt av dig att skriva här med tanke på att du är lite av en "offentlig" person nu. Jag har läst och gråtit, och det gör ont i mig att ni inte fick fler dagar tillsammans, som ni både ville ha, och förtjänade att få, men när tiden är inne kommer du att komma ikapp med hans steg, och då kommer ni att vara tillsammans igen, inget är förevigt, ni syns igen. Utan tvekan.

  Kram på dig, Bea.

  SvaraRadera
 16. LEDSEN. HAR INGA TÅRAR KVAR. MEN DET SITTER I HJÄRTAT. TÄNKER PÅ UFFE VARJE GÅNG JAG GÅR IN I HISSEN GÅR HELLRE 3 TR NER. OCH DIG TÄNKER JAG PÅ MED UFFES HJÄRTAN TILL DIG, MVH GUDRUN,K MED KATEN IPPE.

  SvaraRadera