onsdag 14 oktober 2009

Omplåstrat öra

Hej min älskling,

Jag saknar dig så mycket! Men precis nyss visade du att du är nära oss och det ger lite tröst. Tänk vad härligt om du bara kom in genom dörren och var här hos oss, livet var så underbart och lätt när du var här. Du berörde så många människor med din kärlek och livsglädje, vi längtar efter dig!

Idag har Shady slagit i huvudet ordentligt i en vass låda så vi är lite oroliga för henne... Du var så rädd om din lilla tjej, när hon sprang in i taggtråd i våras var du så orolig. Vi plåstrade om hennes öra och det blödde igenom, tillslut läkte det dock. Hon är så busig och vild din lilla Shady men oxå lika kärleksfull som du, hon ger mig närhet från dig det känner jag så starkt.

Snart möts vi i drömmarna, puss kram love!


Tack till alla för era värmande kommentarer. Tack våra fina vänner i Åby, tack för att vi får en fristad hos er! Tack våra fina killar för allt ni ger oss, ni är underbara!

5 kommentarer:

 1. Jag läser din blogg varje dag och känner med dig och det du tvingas gå igenom,era underbara hundar som trots allt finns kvar hos dig, har förlorat min mamma för tidigt i livet hon var under 60 år, så jag förstår din känsla av "overklighet" jag minns när jag tänkte "jag kan inte ens söka min mamma genom programmet Spårlöst försvunnen, det var en kuslig känsla för jag hade ännu inte förstått att hon var borta för alltid" Hundar är underbara och jag är glad att du har dem hos dig. Önskar dig allt gott! kram Lone

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Är också en av dem som läser din blogg varje dag.Blir berörd av det du skriver. Denna kärlek till Uffe. Jag minns som barn när jag tittade bla på söndagsöppet. Vilken energi killen hade. Han verkligen bjöd på sig själv. Alltid glimten i ögonen. Jag var runt 6-7år då. Uffe hade turen att få träffa dig Lillemor. Väldigt tragiskt att denna tiden blev så kort. Jag kan förstå din saknad då jag själv också mist en nära. Vill skicka dig många styrkekramar.
  Kram Maria.S

  SvaraRadera
 3. Ni MÅSTE pussa på shady från mig! , Stackarn. =/.

  Och Lillemor, det är inte vi / jag som ska ha tack, Det är du Lillemor, Det är Uffe, Det är Angelica, Det är shady och russian.

  Det är ni som gav mig det bästa jag kunde få ha varit med om dessa 9månader.
  Det finns så mycket som ni ska ha tack för, men som knappt går att förklara. det är sånna känslor ni nog vet om att bär inom mig, men som inte går och förklara med ord!

  Jag kan bara säga, så som sagt. ETT STORT TACK SKA NI HA för att ni är dom ni är och för att ni gav mig chansen att få känna en sådan stor utveckling, Socialt, Teatermässigt, men framför allt relationerna mellan oss, och att ni ger mig fortfarande delande av alla känslor, och för att vi är varandra så nära som vi är och har kommit varandra. Och Uffe, tack , jag vet att du är med oss här och nu, och för alltid! : )

  Stora Varma Kramar / R.

  SvaraRadera
 4. Det är skönt att du trots allt har mycket att glädja dig åt i sorgen. Annars skulle det vara ännu svårare.Du har väldigt mycket stöd har jag förstått. Då ramlar du inte omkull i sorgearbetet - för det är ett rejält arbete. Ta hand om dig och låt dina vänner också ta hand om dig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ujujuj, stackars söta Shady, hoppas verkligen att örat läker snabbt, pussa på det och hälsa att Victor håller sina tassar hårt för henne och även för hennes matte! Skulle så gärna vilja veta om du haft någon dödsannons inne än och få se den och veta när Uffe ska få läggas till sista vilan d v s begravas och ta ett tillfälligt farväl av Shady och dig. KRAMAR!

  SvaraRadera