lördag 3 oktober 2009

En fin kväll

Min älskling,

Vi har haft en underbar kväll med våra vänner. Vi har gråtit och skrattat och pratat om dig och med dig hela kvällen. Vi minns dig som den härliga, generösa och varma person du var. Det känns så starkt att du är med oss, du är här hos oss hela tiden. Du spelar med killarna och delar med dig av dina erfarenheter precis som du gjorde förra helgen, det är så skönt att känna din närhet mitt i vår ofattbara verklighet.

Vi alla saknar dig så Uffe, du är bäst!

Det är nollgradigt ute nu och vintern känns nära men tänk tillbaka i sommras när vi satt vid sjöstugan och hade den här underbara utsikten, vi njöt av livet och närheten till varandra, allt var så vackert.

Nu ska vi sova och vi ses väl som vanligt i drömmarna min älskling...

puss kram love

38 kommentarer:

 1. Så fint du skriver!!!!

  Uffe verkar ha varit en helt otroligt varm o fin människa. Tror också han finns hos dig.

  /C

  SvaraRadera
 2. Det gjorde ont i mig den dagen när jag läste om Uffes´s bortgång. Tycker det är fint av dig att starta denna Uffe bloggen. Tänker följa den och länka den på min egna lilla bloggsida som du gärna får titta in på om du har tid lust och ork.

  Kram från Carin i Oxie utanför Malmö

  SvaraRadera
 3. Hej...beklagar sorgen...jag känner inte dig,jag kände inte heller Uffe..Jo det gjorde jag via Tv-rutan *s* en härlig människa verkade han vara. Glad och full med bus.Ville bara ge dig en kram..du verkar också jättego. Ta hand om dig.../ lotta855@msn.com

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild! Så rofylld och stilla och vemodig. Min ex-fästman gick bort i somras, lika hastigt som oväntat. Han var bara 47 år. Sorgen har så många ansikten, mitt i gråten kunde jag bara börja skratta, det var som om Han kom och kittlade mig till skratt. Han sa alltid att man inte skulle sörja om han dog, mer glädjas över att han hade levat. Jag förmodar att det är hans sätt att visa att han fortfarande finns här. Därför är jag lika övertygad om att det faktiskt är Uffe som besöker Dig när du känner hans närvaro så starkt. Det finns band mellan vissa människor som vara längre än livet själv, så är det bara...

  Jag träffade Uffe för många många år sedan (början på 1970-talet). Vi bodde i samma område i Hägernäs, och jag var en av dem som skulle vara med och starta upp teatern på Tibble men var tvungen att byta skola pga av flytt. Jag vill inte påstå att jag "kände" honom som nära vän, men vi kunde inte låta bli att lära "känna" honom då han bjöd in alla i en gladlynt och retsam dialog.

  Mina tankar finns hos Er.

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastisk och äkta människa du verkar vara Lillemor. Det känns att du är genuin rakt igenom när jag läser vad du skriver. Och tyvärr drabbas sånna människor hårdast av en förlust, för att dom har gåvan att känna riktigt, riktigt djupt.. jag är med dig i sorgen och hoppas att tiden för ljuset till dig igen... stor Kram från Lisa

  SvaraRadera
 6. Fy vad hemskt att mista den man älskar mitt i livet. Ni hade ju precis träffats egentligen. Ni hade ju många år kvar att älska varandra. Hoppas du finner tröst i att blogga. Det kan ju hjälpa lite att skriva av sig. Å andra sidan finns han ju brevid dig hela tiden. Styrkekramar från mig!!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg du har.Du skriver så vackert om Din stora Kärlek Uffe. Jag kan verkligen känna att eran kärlek är stark. Kom ihåg en sak när sorgen river i ditt bröst. "Själar säger aldrig farväl"
  Uffe kommer alltid att finnas vid din sida och ge dig kärlek i framtiden.
  Skickar Dig en stor styrkekram
  Kerstin

  SvaraRadera
 8. Det är så ofattbart att han är borta och jag känner verkligen med dig. Vad starkt av dig att börja blogga. Du kan ju bearbeta lite av din smärta på det viset. Min man har haft både stroke och hjärtinfarkt så jag vet hur det känns och har trott att jag själv skulle mist honom många gånger. Bloggen är jättefin och du skriver så bra. Vilken underbart fin header på er två.

  Jag såg alla avsnitt av "Söndagsöppet" och Han var en sån härlig programledare.

  Hoppas du får en fin lördag

  Sköt om dig
  kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas du fick sova gott inatt. Återhämtningen under natten är viktigare nu än nånsin för dig.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Kommer ihåg att jag såg dig och Uffe i somras här hemma i Vadstena, ni såg så lyckliga ut och Uffe såg ut att må bra. Mina tankar går till Er. Många kramar.

  SvaraRadera
 11. Beklagar sorgen! Det är en stor förlust för oss alla att en så fantastisk människa gått bort. Förstår vad du går igenom, min man gick också bort i våras, också han 53 år.

  SvaraRadera
 12. Skönt att se dig hitta ork att skirva om ert liv tillsamman.Jag förstår att Uffe trängt in i ditt liv på allvar.Du är en otrolig människa som vill väl i alla läget.Stor eloge till dig som delar med dig av din sorg.Önskar dig och din familj all lycka och kraft.PS!!Hälsa Uffe från 1 okänd beundrare på natten mvh Tony

  SvaraRadera
 13. Hej Lillemor!

  Först & främst vill jag djupt beklaga sorgen.Vi blev rörda när vi såg vad som hänt Din kära Ulf!! Du är verkligen stark som orkar att starta en blogg, fint gjort av Dig! Du skriver så vackert om Dig & Uffe att jag blir riktigt rörd. Vad ska man skriva för att trösta Dig?! Låt Din sorg få ta tid. Minnen av Din Älskade Uffe kan Du fylla med Glädje och inte sorg. Du fyller en krans av Minnen som aldrig kommer att vissna och Du kommer att få en framtid med Ljus, Kärlek & Hopp. Även om jag inte känner Dig, vill jag ge Dig en Stor Varm Kram. Försök Må så gott Du kan. Ha en fin helg.
  Varma hälsningar/Maria

  SvaraRadera
 14. Beklagar sorgen! Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 15. Jag vet hur du har det.. Jag är 48 år och har varit änka i 10 av dem så jag vet vilket helvete du genomliden.. Men du, det ljusnar.. Jag lovar. Tacksamheten över det som har varit tar över sakta men säkert..

  Ha det så gott det går..

  Lena

  SvaraRadera
 16. Hej

  Nyheten om Uffes borgång fick mina ögon att tåras. Det var och är fortfarande så ofattbart.

  Jag kände inte Uffe annat än genom TV. Men han var en sådan person man tog till sig och verkligen tyckte om. En god, glad, trevlig kille med glimten i ögat. Så många gånger som jag skrattat med honom och åt honom när han varit på TV. En människa som verkligen bjudit på sig själv.

  Nu har denna värld mist en mycket speciell människa. Medan den andra världen har blivit en sådan rikare. Vi hamnar alla i den andra världen så småningom, så ni kommer att mötas igen. Tills dess finns han vid din sida när du behöver honom och så länge du behöver honom.
  Låt sorgen få ta sin tid för man kommer inte undan den. Se till att du omger dig av människor du litar på,finner stöd hos och som älskar dig för den du är.

  Många varma bamsekramar
  Tina

  SvaraRadera
 17. Väldigt vackert att skriva till sin älskade på det sätt som Du skriver till Din Ulf! Lycka till med allt...Ulf är helt säkert med Dig och känner Din värme! Med vänliga hälsningar från en tjej i Örebro

  SvaraRadera
 18. Hej.

  Jag hade en stund med Ulf för några år sedan. Jag såg säkert bortkommen ut (bonnläpp från västkusten) där jag satt i Kungsträdgården en varm Majdag.

  Plötsligt, mitt i läsandet av Aftonbladet, hör jag, "Tjenare, é dé ledigt här?". Såklart, sätt dig. Vi, Ulf å jag, pratade säkert i två timmar, fann varandra. Han berättade mycket om sitt liv och var precis så öppen och varm som jag skulle önskat att jag skulle vara.

  Ulf Larsson å en bonnläpp på en bänk. "Kärlek" direkt. Det blir kul på regnbågsbron nu!

  Rolf...

  SvaraRadera
 19. Jag sitter här i köket just nu och är ARG. Just det: ARG. Varför skall man gå bort när man är mitt i livet, mitt i kärleken, mitt i ALLT? Uffe har kämpat så hårt och äntligen landat. Varför sker detta nu? Det är orättvist. Så många dumma människor lever tills de blir 100 år, och så gå en go kille som Uffe bort. Det är orättvist.

  SvaraRadera
 20. Tack för att du delar med dig av dina tankar. Ni verkar ha haft en väldigt speciell och ovanligt kärleksfull relation. Så sorgligt att han rycktes bort så tidigt, men dina minnen av er tid tillsammans kan ingen ta ifrån dig. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 21. Vilken Kärlek Ni har upplevt tillsammans, de är få förunnat. Tack för att du delar med dig dina erfarenheter/berättelser i denna blogg.
  Det är en stor skatt du bär inom dig, och minnet av "Din Ulf" kommer ALLTID Leva Kvar. Att förlora någon kär är en hård prövning och det är positivt att du kan skriva av dig och dela med andra din sorg o dina tankar, som jag vet kommer vara till stor hjälp även för andra.
  Jag önskar dig all "lycka till" med din vackra o fina blogg, och beklagar sorgen över en otroligt fin man som Ulf var för dig, och de genomsyrar din blogg vilken fantastisk vacker mäniska han var!
  Hans själ lever vidare!
  Många med mig med de minnen vi har av honom från de han åstakommit i detta jordeliv.
  Varma o stödjande Hälsningar
  Mia

  SvaraRadera
 22. Tänker på dig i din sorg, jag beundrade Uffe och tyckte han var en rolig och "busig" kille.
  Jag är säker på att de i himlen får många härliga skratt nu när Uffe är där! kram

  SvaraRadera
 23. Jag lider med dig! Helt ofattbart att han är borta.

  SvaraRadera
 24. Beklagar sorgen! Har precis som många många andra med mig sett Ulf på TV och bara älskat honom som person.. Förstår din stora sorg då jag själv upplevt liknande händelse. Ta hand om dig! Kram från nån som tänker på er

  SvaraRadera
 25. Lillemor,
  jorden är en personlighet fattigare - himlen en stjärna rikare. Du har honom för alltid! Man skiljs inte bara för att en dör man tar bara ett tillfälligt farväl!
  Uffe - JOVIALISK! Hade möjlighet att träffa honom på 80-talet då han jobbade med min bror, senare i en tv-inspelning(Sveriges bästa mamma...) Uffe var JOVIALSK!! Han och du fick ta del av varann på bästa sätt och nu vårdar du det!strongt av dig!! Hjärtekramar från norrland

  SvaraRadera
 26. Lillemor,

  jag tänker på dig och familjen i er stora sorg.

  Tack vare dig kom jag i kontakt med Ulf i våras, för en intervju, på Sundbybergs Museum. Mitt i den fantastiska utställningen där, om 50-talet, genomförde vi en ovanligt trevlig och givande radiointervju. Temat var "Den gamla goda tiden" och eftersom Ulf hade en alldeles särskild kärlek för och kunskap om denna tid, var valet av honom helt naturligt. Intervjun varade i flera timmar och avslutades med att han guidade mig runt i museet. Mötet avslutades med att han sa att han längtade hem till dig.

  Nu känns det tomt efter Ulf, trots att jag bara mött honom en enda gång, i verkliga livet. Men jag förstår alla människor som känner detsamma, efter att ha mött honom via tv och alla övriga media. Ulf hade den påverkan på folk.

  Ulf var en varm, kunnig, proffsig och kreativ yrkesman - tack för alla underbara yrkesår!

  Veronica

  SvaraRadera
 27. Vackert om kärlek och saknad. Klart Uffe finns med dig och runt dig. Han är nu din egen skyddsängel. Va räddom dig och tillåt dig sörja men minns alla lyckliga dagar ni hade lyckan att ha tillsammans. Varma kramar/Jane

  SvaraRadera
 28. Beklagar sorgen!

  Blev ledsen när jag läste i tidningen att er käre Uffe gått bort. Han spred verkligen glädje med sig!

  Va fint av dig att skriva denna blogg!

  Varma kramar och tankar från Carmitha i Säffle

  SvaraRadera
 29. Att mista någon som står en så nära som ni gjorde varandra måste vara oerhört tungt. Jag tänkte på er hela dagen efter att jag läst artikeln. Att det var så oväntat måste ha varit ett stort trauma i sig. Livet är så oberäkneligt. Det är svårt att finna tröst i att han har det bra nu och att ni kommer att träffas och vara tillsammans igen när din tid här är slut. Jag förstår att du saknar honom så det känns som en kniv i bröstet.. Jag känner med dig... Varma tankar från mig till dig. Kram Jenny

  SvaraRadera
 30. Du skriver så fint om din älskade Ulf. Det är så fint att han finns med dig. Skickar många varma kramar till Dig.
  från Monica

  SvaraRadera
 31. Det är fint att läsa om er närhet och er starka kärlek. Tack för att du vill dela med dig av dina minnen av Uffe som hittade in i så många svenskars hjärtan.
  Att sorgen är olidligt stor är det vackraste beviset på att kärleken var den finaste. Styrka till dig!

  SvaraRadera
 32. Beklagar sorgen efter din livskamrat.
  Förstår att saknaden är olidlig men han finns
  omkring dig,Lägger sina händer runt ditt ansikte och kysser dina ögonlock.
  Många av oss njöt av honom när han var med i tv.Hoppas att du ska förstå hur älskad han var din Uffe.Många varma tröstekramar från mig.

  SvaraRadera
 33. Jag tror att vissa mycket speciella människor har en annan viktigare uppgift någon annan stans, de är dom som blir hämtade lite tidigare än andra. Ulf var en av dom.

  SvaraRadera
 34. Jag har själv mist min livskamrat lika oväntat som Uffe gick bort, det är 8 år sedan snart, och man överlever och sorgen blir lite lättare med tiden, men i drömmen kommer han ofta till mig, liksom jag hoppas och tror att Uffe kommer till dig, tack för alla fina ord i din blogg, Jag vet att Uffe finns hos dig och stöttar dig dagligen.

  SvaraRadera
 35. Vila i frid Uffe Larsson.

  SvaraRadera
 36. Jag skulle så gärna vilja skicka dig en låt som jag skrev när min pappa gick bort. Tänkte på den när du skriver at ni ses i drömmarna. Har du nån mailadress som jag kan skicka den till?

  Styrkekramar!

  //anna

  SvaraRadera
 37. hej Lillemor! vill bara säga, fin och vacker blogg. såg Uffe (och dig) i Tyresö för bara några veckor sedan. Ni uppträdde där. Bäst var han när han gjorde Caddilac, med två andra grabbar. Det var med bestörtning och saknad vi kände när vi hörde vad som hänt. Vi är med dig. Jag och min man. Jag har själv förlorat en f d fästman men under andra omständigheter. Vet vad det innebär. Du har en svår tid framför dig. Men du har ju er kärlek att leva vidare med. Tankar till dig. Kram/ Babs o Arne

  SvaraRadera
 38. Ledsen, en fin man gick bort för tidigt./Ingrid

  SvaraRadera