onsdag 7 oktober 2009

God natt

Min älskling,

Idag har vi försökt äta och vara ute på landet med hundarna för att överleva. Men livet är så tungt utan dig, jag vill ha tillbaka dig här hos mig, allt det roliga som vi har. Hoppa in i bilen på fredagarna och åka land och rike runt och spela revy tillsammans, det är ju så mysigt!

Orden räcker inte för den förtvivlan jag känner... Vad ska jag göra utan dig? Jag vill att du ska vara här och dela allt med mig, glädje och sorg. Du är med mig i allt!

Älskar dig så mycket, kom till mig i drömmen i natt så jag kan få ro.

puss kram love

3 kommentarer:

 1. Jag ögnade igenom lokaltidningen på morgonen en vecka sedan och såg en bild på Ulf (som jag tänkte spontant att:Oj nu har Uffe hamnat lite fel, bland de avlidna) sedan läste jag texten...
  Hela familjen, som var ute på landet tyckte att det var så tråkigt att få läsa om Ulfs dödsfall, det kom ju så oförklarligt och hastigt.
  Jag kommer fortfarande ihåg hans tjihihi och mysiga sätt i söndagsöppet.Han var som en gosig nallebjörn.
  En trevlig söndagsmiddag och sedan mys framför tv:n på söndagen, var vad som gällde då Söndagsöppet sändes på tv:n.Ett program som passade alla åldrar och som hade en hög mysfaktor.
  Det var nog många, kanske speciellt äldre ensamma,som inte kände sig så ensamma framför tv:n med honom, för Ulfs värme fyllde ut hela tvrutan.Sådana personer finns det inte många av.Jag blev riktigt, riktigt berörd av din berättelse om din sista dag med Ulf.
  Det är fint av dig att dela den med oss alla.Det är kanske ingen tröst men,Ulf dog nog när han hade sin lyckligaste tid och den delade han ju med dig.
  DU!!gjorde honom lycklig.
  Jag vet inte om du har hört/sett låten Stay med Shakespears Sister.Du kanske inte gillar musiken,men lyssna gärna och se på videon.
  Ta hand om dig nu!! och hoppas att du får ro att sova, att gråta sig till sömns kan vara skönt.Gråten lindrar, den ska man inte hålla inne. Kramar Sophie.

  SvaraRadera
 2. Att gå igenom en livskris är svårt. Att säga att du kommer gå vidare, att det kommer bli bättre osv osv osv hjälper dig inte nu. Man FÅR skrika ut sin sorg. Inga klämkäcka kommentarer hjälper. Inte heller varma kramar. Men jag skickar en sån i alla fall.
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. hej lillemor tänker på dig varje dag. kan inte trösta dig ,men kanske tanken värmer. uffe såg ju så pigg ut, träffade honom på gården bara dagar innan detta hände . mycket ledsen. kramar GK:

  SvaraRadera