torsdag 3 december 2009

Annonsen


Tänk gärna på Uffes stipendium som vi kommer dela ut på vår älskade Uffes födelsedag i hans anda till unga artister som verkar med kärlek, respekt och omtanke.

12 kommentarer:

 1. TUFFA VICTOR O HANS MATTE I YSTAD3 december 2009 11:38

  TACK SNÄLLA RARA FÖR ATT VI ÄNTLIGEN FICK SE DIN ÄLSKADE UFFES SÅ UNDERBART VACKRA ANNONS!!!
  ATT HANS HUNDAR FÅR VARA MED PÅ ETT HÖRN ÄR SÅ HÄRLIGT OCH VERSEN ÄR SANNERLIGEN INGEN STANDARDVERS, HAR DU ORKAT KNÅPA IHOP DEN SJÄLV VERKLIGEN?!? DEN ÄR HELT FANTASTISK. OCH SYMBOLEN ÖVERST LIKASÅ. JAG HOPPAS DET HAR LÖST SIG SÅ HAN KAN BEGRAVAS MED SINA ÄLSKADE FYRBENTA VÄNNER. JAG KOMMER ATT TÄNKA PÅ DIG OCH PÅ ALLA ERA HUNDAR OCH PÅ STACKARS UFFE PÅ MÅNDAG KAN JAG LOVA!!! VI TÄNDER JU MÅNGA LJUS NU OCH GIVETVIS BRINNER DERAS LÅGOR ÄVEN FÖR UFFE, TÄNK PÅ DET!!! MAN ORKAR ALLTID MER ÄN MAN TROR, LITA PÅ MIG! DU KOMMER ATT KLARA DET PÅ MÅNDAG MED STÖD AV DIN DOTTER SOM ÄR DÄR HELA TIDEN FÖR SIN MAMMA. VAR RÄDD OM DIG!

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker annons och underbar dikt. Kommer att tänka på er alla på måndag. Jag är säker på att Ulf kommer att sitta på ett moln och vara er nära.
  Sköt om dig Lillemor.

  Rosita/Åby

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker annons Lillemor! Ska tänka på er extra mycket den 7 december. Du skriver fantastiskt fint på din blogg! Uffe är med all säkerhet så stolt och med dig hela tiden!
  Det är så mycket kärlek!
  Stor kram till er! Jennie

  SvaraRadera
 4. Vilken fin annons och helt underbart vacker dikt. Tänker på er och Uffe på måndag och hoppas lillebror spelar och sjunger lika bra som vanligt. Kram Robins syster

  SvaraRadera
 5. Tack Lillemor. Men fy så verkligt det blev. Hoppas du hämtat dig från influensan och står på benen. Om några dagar går du igenom något av det svåraste som finns. Tänker på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Kära Lillemor,jag önskar,att all styrka ska komma till dig i morgon,från alla oss som tänker på dig.Det kommer att vara en mycket svår dag för dig,och dina anhöriga,ridån går ner för sista gången för din älskade,och han får sin sista aplåd från alla oss som älskat honom som skådespelare ,vän ,anhörig och far och make.Du ska veta vi alla i landet är med dig i våra tankar,och vi hoppas du finner orken o styrkan till att kunna gå igenom denna dag.m.v.h Christina Hbg

  SvaraRadera
 7. Tänker på er idag. En svår dag. Mycket mycket svår. Finns inte mer att säga, men du finns i mina tankar hela dagen.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Nu tänder vi ett ljus för Uffe och skickar alla våra styrkekramar till Dig, familj och vänner.

  SvaraRadera
 9. Tuffa Victor och matten Görel7 december 2009 12:29

  Jag läste precis om Ulfs helt fantastiska begravningsarrangemang i kyrkan som du gjort för honom och blev så kolossalt rörd, allra helst av att hans älskade Shady är med......har tänkt på att det borde vara just så! Du är makalös som ordnat det så oändligt vackert med gråtande änglar och allt och t o m orkar läsa en dikt för honom! Jag hoppas av hela mitt hjärta att han får med sig sina hundar som varit i hans ägo också. Tänker på honom just nu och tårarna rinner. Jag är med dig i tanken.Jag kan inte ens föreställa mig hur du måste känna det, har själv en livskamrat som också är min bästa vän, sedan 28 år tillbaka drygt.

  SvaraRadera
 10. Vackert skrivet. Förstår att du saknar denna man. Själv tyckte jag om hans personlighet i media. Det är få det lyser så vackert om. Han är i hjärtat trots jag inte kände honom personligen.

  Kramar: Kenth

  SvaraRadera
 11. Idag så har jag tänkt på er och jag hade velat gå men tyvärr hade jag inte möjlighet, Jag hoppas att hans sista önskan blir uppfylld att få ta med sig hundarna i graven. fint att shady fick vara med på cermonin. Tänker på dig och hundarna.

  Må så gott
  //Jenny

  SvaraRadera
 12. Jag blir så oerhört berörd av dina fina ord och kärleken till Uffe, kan inte ens i min fantasi förstå det du går igenom hoppas bara att du en dag får ett bra liv tillsammans med dina nära och kära som finns där för dig.

  Ammis

  SvaraRadera