onsdag 9 december 2009

Innan cermonin


8 kommentarer:

 1. Tuffa Victor som tagit julbadet och hans matte!9 december 2009 16:33

  Åååååå, mitt hjärta smälter och jag blir så rörd i mitt innersta av denna bild som är SÅ vacker!!! Shady följer sin husse på den allra sista promenaden.....snyft. Nu lever Uffe vidare i både Shady och dig och din dotter eftersom kroppen bara är skalet. Själen hans är i ditt hjärta i ett allldeles eget rum dit ingen annan har nyckel och inte något eller någon kan någonsin ta det ifrån dig!!! Uffe är din alldeles egna för alltid. Han har fått en alldeles egen stjärna som han sitter på och från den blickar han ner på dig, Lillemor hela tiden och finns med dig. En dag ska ni åter ses som Patric Swayzes änka sade.....tills dess måste du ta vara på Shady och genom henne lever Uffe vidare och via henne och din dotter måste du hitta skrattet en gång igen vilket du också kommer att göra. Du är så vacker tycker jag med ditt långa hår och utstrålar sådan värme och kärlek till djuren. I och med det skänker du många stor glädje!

  SvaraRadera
 2. Sänder dej en varm och tröstande kram.

  SvaraRadera
 3. Det var en vacker begravning med mycket kärlek och tårar. Jag kommer alltid att ha Uffe i mitt hjärta, han som var min mentor under många år när vi spelade revy och farser ihop.(2001-2007)

  Uffe som skrattade åt mig när jag skaffade lilla Nisse (min svarta dvärgpudel) och sa att
  -pudel, det är väl ingen hund! (med glimten i ögat) Nisse som sedan var med under ett par år av turnérande med Uffesrevy och som alltid var lika glad när Uffe hälsade på honom!
  Det var så rörande och glädjande att se att er hund (pudel) fick delta i kyrkan! Jag hälsade på henne, så fin!

  Sorg måste få ta tid och det droppar ofta tårar när jag tänker på Uffe, att han är borta. Det känns så oerhört konstigt och ofattbart.
  Jag hoppas dina dagar blir ljusare snart.
  Tack för en fin begravning!
  Stor kram
  Anna Carlsson och nisse.

  SvaraRadera
 4. Det var en mycket vacker begravning. Hans sista föreställning blev så fin. Vackra blommor, vacker musik och era pojkar spelade och sjöng så vackert. Ditt tal var så fint. Angelicas dikt likaså. Vi sörjer alla Uffe oerhört. Du har så mycket fint inom dej som du kan sätta ord på. Din dotter likaså. Vill att vi hörs av. Många kramar familjen i Åby

  SvaraRadera
 5. Kära Lillemor.Jag hoppas att du kunnat vila lite efter alt som varit.Hoppas du är fysiskt frisk,och hämtat dig från influensan.Så vackert kort av er hund,så fint att hon fick vara med o säga adjö till sin husse,djur är ju extremt känsliga och förstår mycket mer än vad man kan tro,jag har själv haft en hund en tid och hon var fantastiskt trofast och tröstande när jag var ledssen,och glad när jag var glad,tyvärr var jag bara fodervärd för henne och kunde inte behålla henne p,g av att jag jobba mycket,men jag saknade henne lång tid.Jag vet av egen erfarenhet att det är nu den värsta tiden kommer för dig,att aceptera att livet blir aldrig det samma igen och att din man är borta.Men en del av honom kommer altid finnas inom dig,en del av ditt hjärta kommer altid att vara reserverat för honom,och det kan ingen ta ifrån en.Det är nu denna tid man verkligen behöver sina nära och sina vänner,för man behöver få prata a sig hela tiden,annars drunknar man i sin sorg.Men det är inte altid andra förstår detta,som inte gått igenom en sådan sorg själv.Därför får man inte vara för stolt att be om hjälp,be om förståelse om man behöver ringa ngn mitt i natten och väcka dom,för att man behöver prata av sig.Är dom då ens riktiga vänner,skall dom ställa upp på detta.Som tur hade jag två sådana personer i mitt liv när jag var mitt i djupaste sorgen,min mor och en vän.Jag vet att vi inte känner varandra,men behöver du prata av dig,vilken tidpunkt som helst,,och inte har ngn att ringa,ring mig,jag lovar lyssna.Jag hoppas du inte tar illa upp att jag föreslår detta,menar väl.Du får gärna maila okså om du vill detta.Hoppas du finner kraften och orken,och att du har vänner och familj som ställer upp.mvh Christina Hbg.

  SvaraRadera
 6. Hej, undrar bara lite hur du mår. Det var så länge sedan. Är du kanske bortrest? Hoppas allt är bra.

  SvaraRadera
 7. Lillemor, jag undrar också var du är nu, i din tystnad.
  Tog krafterna slut efter begravningen, detta oåterkalleliga avslut ..?
  Jag tror att du är bland vänner, som tar hand om dig.
  Önskar dig fina helger. Det blir ingen glädjens jul för dig utan en i saknad.
  Tänd många ljus, känn värmen.
  Tänk på Uffe, låt honom vara nära.

  Önskar dig frid.

  Varm kram.

  /B

  SvaraRadera
 8. Han är så otroligt saknad...den humorn och värme han spred.

  /Mats

  SvaraRadera