fredag 27 november 2009

Vi saknar dig så


Min älskling,

Veckorna går livet rullar på för alla utom för oss... Vi behöver dig nu mer än någonsin, du är vårt stora stöd vi behöver för att klara den här krisen... Jag älskar dig så mycket!

I söndags var vi i Sundbybergs kyrka när de tog upp i högmässan att du gått bort... Men du har inte gått bort du ska vara här hos oss! Jag bröt ihop i kyrkan när de sa ditt namn... Förstår inte hur jag ska överleva din sista föreställning i kyrkan, jag behöver hålla din hand under hela cermonin precis som jag gjorde när mamma gick bort... Älskling, jag längtar så efter dig!

På lördag kommer din annons i DN, A♥ har skrivit en dikt till dig... Vi försöker beskriva hur underbar du är men det känns som om vi ändå aldrig lyckas, det går inte att förklara vilken fantastisk själ du är! Det finns ingen som du, jag hoppas du vet det...

Puss kram love

18 kommentarer:

 1. Hej, nu tycker jag du skulle försöka få hjälp att gå i samtal. Förmodar att du inte gör det. Du är så skör, du kommer att brista snart. Som jag har läst här har du inte haft någon större hjälp när du behövt. Vissa blir starka och gör allt själv i sin sorg. Ett slags sorgearbete i sig själv. Andra har nätverk omkring sig med stöttning från alla håll. Tycker synd om dej. Det är inte lätt. Lycka till med allt. Tur du har din dotter.

  SvaraRadera
 2. hej lillemor. kul att höra att du är på benen igen.tänker på dig dagligen.känner din sorg, jag vet hur det känns, har ju själv gått igenom det. men du klarar detta du är stark.
  titta framåt inte bakot. mvh/gk.

  SvaraRadera
 3. ja??????????? lillemor?
  nu är det svart påvitt genom DN.ville inte tro innan DN landa i låden. svårt att skriva.pga.att VI va GRANNAR. SORG, SAKNAD OCH DETTA STORA LE,ENDET HAN GAV. KÄRA UFFE.
  tÄNK OM HAN VISSTE HUR UPPSKATTAD HAN VA.
  JAAA,..HAR TÄNT LJUS FÖR HONOM OCH CURT DOM TRÄFFAS SÄKERT PÅ HIMLAVÄGEN 33 .OCH PRATAR OM DIG OCH MIG . 10.00000000 KRAMAR TILL DIG
  LILLEMOR OCH ANGELICA KRAM GUDRUN

  SvaraRadera
 4. Det där med kyrkan - det är förfärligt. Det blir så verkligt. Jag har aldrig förlorat någon som stått mitt i livet men kan förreställa mig smärtan. Mina barn döptes i Sundbybergs kyrka för många år sen så jag kunde föreställa mig att du satt där i din stora sorg. Du har det värsta framför dig innan du kan försöka gå vidare. Jag vet inte hur du skall kunna ta emot nån tröst - men du skall veta att vi sörjer med dig.

  Sköt om dig raring.
  Kram

  SvaraRadera
 5. svar till den som tycker att du ska gå i terapi
  varför nu kanske efter, uffes sista möte med sina kära nära. vet lillemor att sista farväl är det värsta. då är det slut. för evigt. det är just då man förstår det. innan begravningen är man inte klar. man väntar, väntar. nej,,, det kommer ingen ,men kanske snart. men det du har framför dig det är det värsta, och det är det du kommer att komma ihåg. sträck på dig. detta klarar du galant.
  uffe är där med dig. jag vet . 33,an

  SvaraRadera
 6. Jag tror det är många med mig som hemskt gärna vill se den vackra annonsen men ej har möjlighet till det. DN har tyvärr ingen familjesida på nätet heller. Du ska veta jag känner lika stor desperation som du men jag har åtminstone min livskamrat hos mig så jag är lyckligt lottad, det är han och jag mot världen! Många stora Adventskramar till dig!

  SvaraRadera
 7. Jag har också sorg i sinn i dag.
  Samtidigt en livsglädje som far över min kropp då och då.
  Har just konstaterat för hundrade gången att det är inte saker vi behöver i våra liv.
  Det är människorna.

  Hur hade Uffe velat att du skulle fortsätta ditt Liv?

  Min allra varmaste kram till dig.

  SvaraRadera
 8. Tänker så mycket på dig och allt runt omkring.
  Det skulle vara jättefint om du kunde publicera Uffes annons på din blogg, vi är många som inte kommer åt att köpa DN och jag är övertygad om att den är jättefin ...

  Stor styrkekram från Marianne

  SvaraRadera
 9. Hej,en fantastiskt fin dikt i Ulfs annons!
  Många tankar till er!


  Maria

  SvaraRadera
 10. Snälla rara, kan vi inte få se annonsen??

  SvaraRadera
 11. Jag är ockå en av många som följt din blogg från början,jag skulle också vilja se annonsen.Tro du att du orkar visa den här?/U

  SvaraRadera
 12. "To where You are"
  Text Linda Thompson, Josh Groban sjunger.
  För mig uttrycker texten det jag känner. Jag fick den av en väninna nyligen och jag sprider den vidare.

  Tänker på dig, Lillemor.

  /B

  SvaraRadera
 13. JAG HAR HUR MÅNGA SOM HELST KOPIERAT MED TANKE PÅ ATT MIN SON VILL HA DEN + FLER SOM INTE HAR dn. HUR VISAR MAN DEN PÅ BLOGGEN UTAN LILLEMORS GIVANDE. MEN VILL SÄGA ATT DEN VA EN FIN ANNONS. SEN , NÄR JAG TITTADE VILKEN TAG SOM HAN GÖR SIN SISTA REVY- ÄR PÅ ANGELICKAS NAMNSDAG. 7/12,09 KL.12.00
  I ENGELBREKTSKYRKAN, HELST INGA BLOMMOR..UTAN TILL KONTO 3031 2397461. ETT STEPENDIUM SOM DELAS UT I UFFES ANDA.

  SvaraRadera
 14. JA ÄLSKADE LILLEMOR OCH ANGELICA.
  MED MIN STÖRSTA SORG OCH SMÄRTA,
  ÄR JAG MED ER. HELA TIDEN, SISTA FARVÄLET HAR DU FRAMFÖR DIG, OCH DET ÄR DET VÄRSTA.
  DÅ ÄR DET SLUT.
  MEN, LILLEMOR, HAN FINNS DÄR ÄNDÅ.
  HAN GÖR SIG NU BERÄDD FÖR ATT MÖTA DIG I KYRKAN, HAN SITTER BREDVID DIG,FAST DU SER INTE HONOM, MEN HAN ÄR DÄR. HAN STÖTTAR DIG HELA TIDEN. HANS KROPP ÄR BORTA, MEN INTE HANS SJÄL. NÄR EN GÅR BORT ,DÅ LÄMNAR DEN SIN SJÄL KVAR. DU KAN INTE TA PÅ DEN, MEN DU KAN KÄNNA DEN. JAG TRÄFFAR CURT MÅNGA GRG PÅ NATTEN, SÄGER TILL HONOM, LÅT MIG FÅ SOVA, DÅ KAN JAG KÄNNA HANS HAND PÅ MIN AXEL. DÅ BLIR JAG TRYGG. OCH SOMNAR SEDAN.
  LILLEMOR HAN VÄCKER MIG OFTA
  OCH DET GÖR SÄKERT UFFE OXÅ
  TITTA PÅ VOVVARNA, DOM SER NÄR UFFE ÄR DÄR , DET MÅSTE DU MÄRKT. JAG SER PÅ KATTEN NÄR CURT ÄR HÄR , HANRESER SVANS OCH BARA TITTAR MOT DÖRREN. DJUR MÄRKER MER ÄN VAD VI MÄNNISKOR GÖR.
  TA NU VARA PÅ DIG OCH ANGELICA,
  ÄVEN HON ÄR I BEHOV ATT BEARBETA DETTA. KRAM PÅ ER BÅDA GK.

  SvaraRadera
 15. JAG FÖLJER OXÅ DIN BLOGG. JAG HADE TUR SOM FICK ANNONSEN SKICKAD TILL MIG GENOM MIN BROR DEN GÅR INTE ATT HITTA PÅ DN.
  DEN VA MYCKET ,MYCKET FIN, OM MAN NU KAN SÄGA SÅ OM ETT SLUT . MEN DET FINNS INGET SLUT. KROPPEN ÄR BORTA, MEN INTE ANDEN "SJÄLEN"
  DEN FINNS MED OSS. MIN PAPPA GICK FÖR EN TID SEDAN, MEN HAN SITTER HOS MIG IBLAND OCH SMEKER MINA FÖTTER, JAG HAR ALLTID HAFT PROB.... MED MINA FÖTTER, PAPPA FICK OFTA SMEKA DOM ELLER GNUGGA DOM SÅ MIN VÄRK SLÄPPTE LITE. HAN GÖR DET ÄN IDAG.TRO MIG. DOM FINNS KVAR, MEN VI SER DOM INTE, MEN FINNS DET GÖR DOM. UFFE KOMMER ATT SITTA MED DIG I KYRKAN, VA SÅ SÄKER. TA IN LUFT,SÄG TILL DIG DETTA ÄR VÅRAN REVY, FAST INTE PÅ DOM STÄLLEN VI BRUKAR HA DEN. MEN OM-BYTE FÖRNÖJER. OM MAN NU KAN SÄGA SÅ OCH INTE VARFÖR ,HAN FINNS JU DÄR MED DIG ... DETTA GÅR BRA. KRAMA OM DIN DOTTER, HON SKA OXÅ KÄNNA ATT HON FINNS. KRAM FRÅN EN SOM KÄNNER ER.

  SvaraRadera
 16. Hej Lillemor. ja du har något stort och svårt känslomässigt framför dig. Av egen erfarenhet har jag upplevt de begravningar väldigt sorgliga men samtidigt vackra. Det som jag tycker har varit bra är när vi träffats efteråt och landat, tillsammans med de människor som man delat denna sorg med och kunnat pratat och delat minnen med. Till och med att det blivit en ljus och fin stämning.
  Ett avtramp, och att livet går faktiskt vidare.
  Tro mig. Du klarar detta.

  SvaraRadera
 17. Kan inte någon som läst annonsen i DN lägga in annonsen här eftersom Lillemor tydligen inte orkar??

  SvaraRadera
 18. Lillemor......vi förbereder inför lördagen både musikaliskt och mentalt. Det kommar att bli jättesvårt. Saknar din röst. Vill så gärna höra från dej när du orkar. Scenkostymerna blir på. Dikten var otroligt fin i DN. Ni är så fina människor du, Uffe och Angelica. Många kramar från Anneli med familj

  SvaraRadera