torsdag 31 december 2009

Min älskling


Idag skulle det ha varit vår stora dag, för två år sedan förlovade vi oss hos din fina vän Bosse och idag skulle vi ha gift oss... Det ofattbara känns så tungt idag, det skulle ha varit vår lyckligaste dag och nu är det den värsta...
Du gjorde mig så lycklig, du spred så mycket kärlek och glädje omkring dig! Allt du gjorde gjorde du med värme samtidigt som det gärna fick vara storlaget och extraordinärt, du var så underbar! Varje minut i ditt sällskap var en minut med kärlek och bus... Om jag bara fick en minut till med dig, då skulle jag vara världens lyckligaste!
Jag älskar dig, finaste Uffe puss kram love
Tack för era fina kommentarer, gott nytt år med värme och kärlek i Uffes anda önskar jag er.

9 kommentarer:

 1. Gott Nytt år Raring. Hoppas verkligen nästa år blir bättre än detta. Sämre kan det väl knappast bli. Idag är er bröllopsdag och det måste kännas fruktansvärt. Du har väl vänner omkring dig idag? Själv är jag med väninna här hemma. Djuren mår inte så bra med allt smällande så det är bäst att hålla koll på dom. Hunden tycker det är kul, men katterna sitter redan olyckliga och dreglar under badkaret.

  Snälla rara, ta emot värmen som sprider sig från alla håll till dig. Kanske kanske kan det lindra liiiiite av din smärta.

  Varm kram

  SvaraRadera
 2. Tuffa Victor o hans matte Görel31 december 2009 17:29

  Ditt så oförståeligt grymma och orättvisa öde får så många av oss att betänka vad vi eg har ska du veta i stället för att beklaga oss över vad vi inte har och det lär oss också att vara mer rädda om varandra! Det måste göra outhärdligt ont inuti dig i dag. Hoppas Shady inte plågas alltför mycket av alla smällare och raketer och att din dotter m fl finns där för dig så att du kan få gråta om du vill och vara dig själv. Vid 12-slaget ska jag tänka på alla som inte längre finns ibland oss och naturligtvis då även på din älskade Uffe. Varför är Livet så himla orättvist?!? Det gör mig arg, grrr! Var rädd om dig, kram!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år önskar jag dig Lillemor.Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att din smärta lindras med tiden,
  att du kan vila i minnena av din Uffe.

  Nyårskram.

  Bodil

  SvaraRadera
 5. Varma kramar till dej.

  SvaraRadera
 6. Känner verkligen med dig! Jag önskar dig ett år av återhämtning - du kommer att klara det!
  Tyckte mycket om Uffes lite gammeldags, snällare typ av humor och som jag förstått genom dig så var han sådan även som privatperson.
  Jag gläds i hjärtat över att ni ändå träffades och fick den tid tillsammans som ni fick. Att den sedan borde ha blivit så oändligt mycket längre, men inte blev det, är bara att beklaga
  Men du vet: "Räkna de lyckliga stunderna blott och glöm dem som sorger dig ge. Göm alla soliga minnen du har och allt ska sig ljusare te" Kram. Anneli

  SvaraRadera
 7. Vilken vacker ring!Sköt om dej gumman!Kram U

  SvaraRadera
 8. Hej. Detta är så hemskt så det är inte sant. jag har träffat Uffe 2 ggr en heldag på söndagsöppet för flera år sen via Tina L, och även I Sundsvall när de två plus Olle Eilestam var där. Han var super trevlig och jordnära, jag gillade honom! Hoppas verkligen du har nära och kära runtom som tar hand om dig! Kramar från Jennie M

  SvaraRadera
 9. Hej, hoppas att detta året blir ett bra år för dig. Hur det än är så får man försöka. tror jag kan förstå. Alla har vi ju gått igenom prövningar, de går inte att mäta eller gämföra.
  Det centrala för en själv, kan aldrig en annan människa förstå.
  Lev väl.

  SvaraRadera