tisdag 17 november 2009

Influensan

har drabbat mig...

Älskade Uffe, jag längtar efter din omtanke och kärlek ♥

Puss kram love

16 kommentarer:

 1. Vill bara skicka lite "krya-på dig" kramar till dig.Du har fått utstå väldigt mycket på kort tid.....kan bara be för dig och hoppas att du tar dig igenom det och kommer ut på andra sidan starkare än du var innan.

  Kram Cissi

  SvaraRadera
 2. Tuffa VIctor och hans matte Görel17 november 2009 15:42

  Jag tänkte väl att något hänt dig........Hoppas din dotter o vovvarna tar väl hand om dig nu när din kära Uffe inte kan göra det, snyft. GOD BÄTTRING!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, Är det inte det ena så är det andra...:(

  SvaraRadera
 4. Stackars dig! Var rädd om dig! Har precis haft min son och sedan min man i denna influensan. De är så trötta efteråt. Hoppas det finns någon som kan se till att du dricker mycket, får i dig näring och vitaminer. Kram Lisbeth

  SvaraRadera
 5. Kära Lillemor.Om hopp om snar bättring,önskar jag dig.Du behöver ju dina krafter nu till att följa Uffe till hans sista föreställning.Tro mig att jag vet hur svårt du har det just nu,men för era barns o din egen skull kommer du att klara detta.Ät mycket färsk ingefära som du river o äts med apelsin o socker eller brygg tee på färsk ingefära,har varit i Afrika o jobbar o detta var bästa medecin mot infektioner o förkylningar.Jag hoppas du snart är frisk o stark,önskar dug all bättring.Kram C.S.S hbg

  SvaraRadera
 6. Jag kan endast bistå med krya på dig hälsning.
  Vila, och sov mycket
  Kram från Tina i Falun

  SvaraRadera
 7. Aj aj. Inte speciellt skönt. Hoppas du har nån som fixar hundpromenaderna åt dig - för den orken blir svår att få fram med influensa i kroppen.
  Drick mycket - ta det lugnt - viiiiiila.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Krya på dej!Tänker på Er./U

  SvaraRadera
 9. Kära Lillemor.
  Har tidigare försökt att nå dig via din blogg. Har ej lyckats. Vet ej vad jag gör för fel. Hoppas att du snart blir bättre från din influensa. Har hela tiden tänkt på dig efter den 26 september, då jag fick träffa er båda hos mig i Åby Folkets hus.
  Det var en mycket trevlig eftermiddag.Det känns svårt för mig att säga att tiden läker alla sår. Jag vet att det kommer att ta tid.
  Var rädd om dig och ha det bra på alla vis.
  Rosita
  Åby Folkets hus

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Önskar att du kryar på dig. Det är lättare sagt än gjort med tanke på din stora sorg. Jag har följt din blogg och hoppas att du får styrka och kraft i dag och kommande dagar. Tänker på dig!

  En stor kram från

  Anonym

  SvaraRadera
 11. Jag saknar dig Lillemor. Jag saknar dig och Angelica och hundarna!! Nu har du fått influensan också som om inte allt annat var nog. Jag tycker så synd om dig:( Har inte hört från er på ett bra tag men jag har hört från R hur det ligger till.
  Hoppas vi kan prata snart igen. Krya på dig och det är bara att ringa om ni/du vill prata.

  Ps. Grattis på namnsdagen om nu det hjälper dig något... Ds.

  Hälsningar T

  SvaraRadera
 12. Lillemor, du måste ta hand om dej. Måste just du drabbas av influensan. Ibland undrar man faktiskt varför vissa får så tuffa prövningar så tätt. Det sägs att man inte får mer än vad man klarar av. Vem säger det??? Det räcker nu för dej Lillemor. Vi är oroliga för dej. Sent igår kväll satt vi och kollade på repetitioner från Hep Stars. Tänk vilken lycka för grabbarna att ha fått var med om detta. Det kan inte sägas för många gånger. Tänk på allt ni givit. Vi hörs! Kram på dej. /Vi i ÅBY

  SvaraRadera
 13. Hej Lillemor!
  Har ej sätt att du har skrivit något på din blogg sedan den 17 november. Börjar bli lite orolig för dig och din influensa. Influensan tar faktiskt lite på krafterna. Jag hoppas att du ligger till sängs och kurerar dig på alla möjliga vis. Då kommer du att bli bättre för var dag som går.
  Sköt om dig.
  Rosita/Åby

  SvaraRadera
 14. Lilla vän krya på dig. Du är en stark människa.

  SvaraRadera