måndag 9 november 2009

Tungt

Älskling♥,

Jag saknar dig så jag blir tokig! Vi längtar efter dig så mycket! Kan du inte bara komma hem? Det skulle vara så underbart att mötas av dig, din underbara famn, min solstråle kan du inte bara vara hemma när jag kommer hem... Jag älskar dig så mycket!

Dagarna är så tunga, jag har inte orkat skriva, jag vill bara vara hos dig nu... Vi planerar något jag inte ens vill tänka på, jag vill inte skriva ordet. Jag vill inte att det ska vara sant! Men vi planerar det för dig min älskling, din sista föreställning... Den ska bli vacker, det kan aldrig bli lika vackert som du men vi gör vårt bästa för att ska bli så fint som möjligt. Vår fina R♥ var hos mig och A♥ i helgen och vi pratade om vad vi ska ha för musik... Du förtjänar det bästa, det har du alltid gjort, du är bäst!

Tänk när vi gick på vår strand i sommras, livet lekte, hundarna lekte, kärleken var så stor och vi var så lyckliga! Tänk om vi hade vetat hur hösten skulle bli...

Varje ny dag utan dig blir svårare än igår, jag lever på vår kärlek men saknaden är övermäktig, jag vet inte hur jag ska överleva...

Puss kram Love

19 kommentarer:

 1. Mina varmaste tankar är med dig.
  Känn ingen press att skriva här ta hand om dig vi är många som tänker på dig!

  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 2. En kram från en själ till en annan.

  SvaraRadera
 3. Hej Lillemor!
  Tänker mycket på dig och det knyter sig i bröstet av att läsa din saknad av Uffe. Er kärlek till varandra måste varit enorm. Önskar man hade kunnat hjälpa dig på något sätt. Du ska veta att vi är många som tänker på dig.
  Många kramar Maria.S

  SvaraRadera
 4. Hej min fantastiska vän !!!!!!!!!!!!

  Jag vet att om jag säger var stark så hjälper det ej. Alla sörjer vi på vårat sätt. Jag vet vad du går igenom jag vet vad Uffe betydde (BETYDER)för dej. Det var inte bara han som var vilsen när ni möttes. DeT ni gav varandra var enormt att se, styrka kärlek glädje.
  Jag har sällan sett dej så LYCKLIG som med Uffe
  det skull vara då du fick Angelica.
  Då du skriver hur du inte ska orka, vet jag ej vad jag ska ta mej till. Du har varit mitt stora stöd vid Bortgångar och Sjukdomar alltid funnits där för mej. Jag finns för dej NU hoppas jag du vet!!!!!!!
  MASSOR AV KRAMAR B

  SvaraRadera
 5. Hej Lillemor!

  Jag förstår den sorg och saknad du känner över att ha förlorat Uffe. Det var en fin och rolig kille. Jag satt vid bordet bredvid honom på Café Brostugan vid Drottningsholm och märkte den värme och fina utstråling han hade. Jag kände att jag gillade honom även som privatperson.

  Varma hälsningar

  Kent Högman

  SvaraRadera
 6. Det är nog tur att vi inte vet hur den närmaste framtiden skall bli. Hur skulle vi annars orka leva, orka glädja oss, orka känna livskraft och kärlek? Vilken tur att vi bara oroar oss för vardagsproblem och inte för katastrofer som vi inte ens vet skall komma. Det sägs att sierskan Saida visste exakt när hennes söner skulle gå bort. Hur orkar man med den vetskapen????

  Förstår att du har det tungt. Det är svårt att planera för det du har närmast framför dig nu. Ofattbart. Jag förstår inte att man orkar, men det gör man.

  Tänker på dig raring.

  SvaraRadera
 7. Jag läste nån gång att du och Uffe hade varit på seminarium och att ni båda fått gensvar från andra sidan.
  Jag har själv förlorat nära och kära och undrar dels var man kan hitta ett seminarium och om detta är något du funderat på för att få kontakt med Uffe.
  Mina tankar är hos dig.

  SvaraRadera
 8. En Stor Kram,sköt om dej.Vi tänker på dej(Er).

  SvaraRadera
 9. Jag kände för dig ikväll när vi träffades. Det finns lite likhet i våra förluster - nästan samma dag, vårt livs stora kärlekar som vi fick alldeles för lite tid tillsammans med, att vi båda var med när våra älskade dog och försökte rädda livet på dem. Och nu den totala ensamheten, när ingen annan kan ge någon riktig tröst.

  Jag skriver också om och för min älskling. Jag kan inte låta bli. Jag skriver om sorgen med. En blandning av glädje över fina minnen och sorgen över det jag har förlorat. http://supermatten.blogg.se/category/daniel.html

  SvaraRadera
 10. Lillemor, jag känner din djupa sorg. Jag vill krama och trösta. Hoppas du orkar och vill höra av dej. Vårt hem är öppet för dej/er. Kram Anneli

  SvaraRadera
 11. hej lillemor. den värsta dageni livet har du kvar. men uffe kommer att stötta dig då. du är stark. jag minns nästan inte curts begravning
  den kom sen pö om pö. 9 år men känns som igår. jag tänker på dig och angelica.
  detta kommer att gå bra. kära hälsningar från gudrun.k

  SvaraRadera
 12. Ni finns ständigt i mina tankar. Så fruktansvärt att behöva planera detta. Vill hjälpa till med det jag kan. Kram från Anneli

  SvaraRadera
 13. Lillemor,
  jag har också mist min älskade man, det är 10 år sedan, men det går inte en dag utan att jag tänker på honom och allt det underbara vi upplevde.
  Känner igen allt du skriver, alla vackra ord om er kärlek....du har min fullaste sympati och jag tänker så mycket på Dig och Uffe. Vilken vacker kärlek ni hade..var tacksam för det. Stor kram

  SvaraRadera
 14. Det är säkert inte jämförbart, men det kan ändå vara till tröst. Jag läste om en bok "P.S. Jag älskar dig!", som verkar läsvärd. Den finns som pocket på adlibris.com.

  SvaraRadera
 15. Kära Lillemor,det svåraste som finns i livet är att säga farväl till en person,som man trodde sig dela sin framtid med.Man tror inte att man sjölv skall orka leva vidare ensam,men på ngt vis hittar man styrkan att göra det,och man har stor hjälp och stöd av alla nära o kära som finns runt en.Jag skickar dig all värme o kärlek i dessa dina svåra dagar,du får gärna höra av dig senare om du vill och orkar,mvh o kram c.s.s hbg

  SvaraRadera
 16. Hej, vi är många som undrar när blir begravningen? vi är säkert många som vill följa dig till Uffes sista vila. Om jag förstått ska det vara en öppen begravning.
  Jag önskar dig en lugn helg med tid för att samla krafter.

  SvaraRadera
 17. förstår att det är tungt för dig. Men det finns ett ljus i tunneln, tro mig. vi är mänga som har varit drabbade, men tro mig livet går vidare. Man kan ju faktiskt välja. Tror du har mtcket att leva för, du har ju en dotter. och med barnen får man ju styrka. Min erfasrenhet i alla fall. Sen finns det ju hjälp i samtal man kan gå i. Grupp eller enskilt. Det klarar du. Tänker på dig och alla som har det tungt. Har själv mött ljuset i tunneln. Det finns.

  SvaraRadera
 18. ÄLSKADE LILLEMOR
  LILLEMOR JA LILLEMOR
  VUXIT UPP OCH BLIVIT STOR...
  MINNS DU SÅNGEN
  NU VILL EVA LEVIN/LANDBERG
  OCH JAG GUDRUN HURRA FÖR DIG
  DEN 18/11. HURRA,HURRA
  FÖR DIG PÅ LILLEMOR.Dagen
  tänk där du bor nu, bodde eva levin/landberg.
  och där jag bor nu, där bodde du.
  konstigt uffe måsta skratta åt detta komiska.

  SvaraRadera
 19. Lillemor, vill bara tipsa om en jättefin sång med underbara Peter Lemarc- "Så långt mina armar räcker" heter den. En av mina käraste väninnor hade med den på sin mans begravning för nåt år sen. Han gick oxå bort alldeles för tidigt men Peter Lemarcs sång fyllde kyrkan med en helt underbar känsla. Lyssna, den är under helt underbar !!! Leta upp den på Youtube och bara lyssna ... Kraaaam !

  SvaraRadera