torsdag 23 december 2010

God Jul ♥

Min älskling,När julen närmar sig saknar jag dig mer än nånsin... Du älskade julen och började prata om allt som har med julen att göra redan i september. Julgröt var det bästa du visste och du ville ha den med en stor klick smör i mitten :) Julen med dig var verkligen innerligt och kärleksfullt, du tänkte på alla och på natten åkte vi runt och satte ljus på dina vänners viloplatser... På julafton hedrade du Nacka och höll ditt årliga jultal i hans minne, det var många som slöt upp och lyssnade och uppskattade det... Du var så underbar och omtänksam, vilken fantastisk själ du är!
Nu är allt så annorlunda men jag hoppas att du får din julgröt med en extra stor smörklick vart du än är... Och nu kan du äta så mycket julmat du vill utan att behöva tänka på någonting annat än att njuta!


Din viloplats är täckt med snö och det lyser alltid ett ljus hos dig, tack för all kärlek du ger mig och tack för alla underbara och roliga upplevelser du gav mig under vår fantastiska tid tillsammans! Jag älskar dig för evigt!God jul till alla er som fortfarande följer mig, hoppas ni får en mysig jul med nära och kära. Ta hand om er och uppskatta varandra varje dag!

9 kommentarer:

 1. Lillemor, jag tänker på dig i denna juletid,. Förstår att saknaden är som värst nu. Vad fint du skriver i din blogg.
  God jul och ta hand om dig också.

  kram

  SvaraRadera
 2. Lillemor, julen är speciell för dej det vet jag. Uffe, liksom jag, tyckte mycket om julen. Alla ljus, träffa nära och kära, äta god mat och dricka lite glögg. Mysigt!
  Snälla, tänd ett ljus från oss till Uffe. Han fattas oss! Saknar dej och hundarna också Lillemor. Vi måste höras av. Många kramar från "din familj" i Åby

  SvaraRadera
 3. Detsamma önskar jag dig, A & vovvarna!!!!!
  Julkramar från Pia i Västervik

  SvaraRadera
 4. Du skriver så fint om Uffe som fick flytta alldeles för tidigt!
  Julkramar från Sonia o Jens

  SvaraRadera
 5. Jag önskar att 2011,kommer att bli ett lugnare år för dig och att du hittar tillbaka kraften igen,men jag vet o förstår att du är redan en mycket stark kvinna,man tror inte när,man mår som sämst,att man ska klara av sorgen,men man orkar ju mer än man tror.Jag önskar dig frid för det nya året,kram Christina hbg

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År Lillemor!

  kram

  SvaraRadera
 7. Storhelgerna är alltid en svår tid när man saknar någon...

  Kram

  SvaraRadera
 8. hej lillemor hoppas du har det bra. tänker ofta på dig, men ser dig aldrig här hemma. men hoppas du fick en fin jul och ett bra slut på detta år. nu tar vi nya tag inför 2011
  ha det så gott. mvh gudrun.k.

  SvaraRadera
 9. Lilllemor
  Vill så gärna berätta för dig - kommunicera ärligt och kärleksfullt, medmänskligt - men mitt skrivna verkar för vara för långt (=omständigt) och komplicerat för denna "finess". Det jag skriver försvinner efter några "fjuttiga" rader. Jag kommer att genomföra flera försök. Önskar dig av hjärtat allt gott jag kan tänka - envis hälsa, varma omhändertagende kärleksfulla vänner och kanske.... längre fram (eller nu) en kärleksfull famn att vila i och känna tillit och förtröstan till. Och glädje, humor och värmande omtankar. Som - jag tydligt förstått att Uffe och du bistod varandra med.
  Varma vårhälsningar från ännu en "syster"

  SvaraRadera