måndag 4 oktober 2010

Ett år av saknad

Min älskling ♥

Nu har det gått ett år sen det ofattbara hände, ett år av tårar, sorg och förtvivlan. Jag besöker sin viloplats nästan varje dag, jag pratar med dig och det känns som om du är nära mig men jag önskar att vi fick tillbaka den underbara tid vi hade innan du togs ifrån mig. Vi hade en fantastisk tid du och jag, vi levde nära varandra, vi hade så kul ihop, vi förstod varandra utan att behöva säga något.. Vi hade ett sånt speciellt band mellan oss, en fantastisk kärlek jag aldrig velat vara utan, tack min underbara kärleksfulla Uffe för allt du har gett mig!För att hedra dig och den fantastiska person du var på scen och utanför startade vi ett stipendie för att minnas vad du stod för och uppmuntra talangfulla ungdomar som verkar i din anda. Talanger som verkar inom teater eller musik och har en ödmjuk inställning och kärlek till konsten. För att de ska våga följa sina drömmar precis som du... Vi kallar det för Godalang stipendiet för att det ges till goda talanger på alla sätt och vis, det hade du önskat.


Årets stipendie, det första som vi delar ut, gick till Tommy som du själv valt ut till att medverka i Cadillac - den sanna historien om Hepstars. Den musikalen som vi spelade våren 2009 för fulla hus, då såg du musikaliska talang men framförallt såg du en ödmjukhet och vilja att lära sig mer, du blev Tommys mentor och under dina vingar blomstrade han till att bli säker på scenen. Efter Cadillac ville du ha med Tommy i sommarrevyn där du inspirerade honom att utveckla sin komiska talang, därför vet jag att du är nöjd med att Tommy fick stipendiet i din anda.Älskade Uffe, det är det här jag tänker fortsätta med. Sprida ditt budskap och kärlek, omtanke och vänlighet. Det finns ingen som du, du var fantastisk mot alla du mötte och förlät alla som gjorde dig illa, men jag ska försöka. Leva i kärlek och förståelse och uppmuntra andra att verka i din anda, du var så sprudlande och gjorde så mycket för oss alla!
Puss kram love, jag älskar dig ♥
.
.
Jag fortsätter bloggen men kanske i lite mindre skala som ni har sett de senaste månderna men då och då kommer jag att skriva om ett härligt minne från min underbara tid med min kära Uffe. Jag är så glad för era kommentarer, det betyder mycket att jag vet att ni är med mig på min resa genom allt... Tack!
.
Det är några som har skrivit att ni har autografer eller annat som Uffe har skrivit till er, maila mig gärna er mailadress (det kommer inte publiceras), jag håller på med ett projekt där dessa kan vara intressanta.

8 kommentarer:

 1. Så roligt med Godalang stipendiet, ett jättebra initiativ. Uffe skulle ha varit stolt över detta...Hans budskap lever vidare i framtiden och han skulle verkligen känna sig hedrad. Vad spännande det lät med musikalen om Hepstars....Den hade jag verkligen velat sett.

  kram

  SvaraRadera
 2. Kära Lillemor,jag önskar dig frid och att du ska få massor av glädje i ditt liv.Jättefin blogg.kram c.s.s hbg

  SvaraRadera
 3. TACK Lillemor! Förstod knappt själv vad allt innebar när jag var hos er sist. Det är med ett stort leende på läpparna jag läser ditt sista inlägg. Men också med stor saknad självklart. Underbart att jag har fått dela allt med er. Det är sånt som sitter kvar och som aldrig försvinner (som tur är). Uffe var så grym på alla sett och vis.

  Ser fram emot att träffa dig, A och hundarna snart igen!

  Ett STORT tack till er!
  Mvh Tommy

  SvaraRadera
 4. En stolt mamma körde sin son till Stockholm. Väl där så fick han ta emot "Godalang" stipendiet. Han visst ingenting. Lillemor, du höll ett så fint tal och han fick blommor. Vi hade med en ljuslykta, blommor och en "ljusbakelse" till Uffe. Han tyckte om sötsaker. Jag känner mej oerhört stolt och glad att du vill vara delaktig i hans framtid. Snart ses vi! Kram

  SvaraRadera
 5. Ville bara titta in och ge dig en kram

  SvaraRadera
 6. jag har läst din blogg nästan hela tiden men aldrig kommenterat den vill bara önska dej allt gott mvh gunnel

  SvaraRadera
 7. Tittar in för att önska dig en skön och trevlig helg.

  kram

  SvaraRadera
 8. Trevlig helg Lillemor.

  En stor kram från mig

  SvaraRadera