fredag 2 juli 2010

Din viloplats

Din födelsedag igårJag gjorde ett hjärta till dig som du alltid gjorde till mig ♥
Det doftade kaffe som du älskade ♥


Puss kram love min älskling

8 kommentarer:

 1. Va fint du har gjort det lillemor! jätte fint!
  hoppas du har det bra. Vi ses snart! Kram Josefine

  SvaraRadera
 2. Hej!Jag har haft strul m datorn o inte varit inne på ett tag,va fin bloggen är o bilderna likaså.Kram U

  SvaraRadera
 3. Jag önskar att du snart kommer ur din svåra sorg och i stället landar i sköna känslor av minnen.

  Det är så svårt, så svårt och du lider så mycket.

  SvaraRadera
 4. Hej Lillemor. Precis som många av Uffes kamrater saknar både jag och min bror Kent honom mycket.Vi var hans äldsta vänner, ända sedan tvåårsåldern i sandlådan i Hägernäs.Vi växte upp tillsammans med mycket lek, idrott och musik.Uffe och jag gick i samma klass under grundskolan och gymnasietiden.Därefter började vi med teater, körspel etc. och var därmed med om att lägga grunden för det utbud av musik och underhållning som finns idag i Täby.Uffe var bättre än jag på detta och det har vi ju facit på när man blickar bakåt på hans fina karriär inom teaterbranschen.I april i år gifte jag mig med min Kristina. Vi hade c:a 90 gäster samt gamla kompisar som spelade, vi hade det jättetrevligt, men jag kände att en självklar person saknades.Jag vet att Uffe hade hållit tal, spexat och showat, det är få som klarar sådant privat, men han hade gjort det. Trots att han och jag inte umgicks särskilt ofta i vuxen ålder ringde vi alltid varann på våra födelsedagar, han den 2/6 och jag 1/7.
  Sista gången jag träffade Uffe var när vi skulle fira Errol Flynns 100-årsjubileum på Boulevardteatern på Söder. Det var i september ifjol och jag minns att han blev mycket glad av att träffa mig, så glad att han gav mig en kram vilket han sällan gjort förr, och inte jag heller för den delen.Du vet grabbar..
  Nu i efterhand ser jag hans omfamning som ett tecken, dels att vi inte skulle träffas mer men att den också var ett bevis på en aldrig sinad vänskap.Det är en stark känsla jag har och jag saknar honom väldigt mycket.
  Sköt om Dig
  Jan

  SvaraRadera
 5. Lillemor,
  Du gör så fint på graven. Uffe ler i himlen. Jag pratade med honom häromdagen när jag var nere och badade i sjön där vi gick helgen ni spelade revyn hos oss. Han skulle ju vara med nu. Vi skulle ju bada, ro ut med båten och fika. Så var det bestämt. Vi ses snart!!!!
  Många kramar från Anneli

  SvaraRadera
 6. hjlillemor. jag beundrar dig mer och mer hur orkar du allt detta. och vad fint du jämt gör på graven ulf ler i sin himmel till dig .han ser aallt du gör kram på dig lillemor mvh gudrun k.

  SvaraRadera
 7. Så vackert du har gjort vid Uffes vilo plats... Ta hand om dej!

  SvaraRadera
 8. Hej Lillemor täncker på dej micket. för står om det är svårt. jag saknar dej. jag hoppas att vi träffas snart. du har gjort otrolit finnt på uffes grav. tänker på uffe och dej. ser dom finna bilderna du har lakt ut. jag får en tår i ögat när jag ser hur förälskade ni va. hoppas att du har hafft en härlig sommar. grattis i äffterskot. kram din vänn Casper

  SvaraRadera